kuzynek Opublikowano 30 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 Cześć, Dzisiaj po wielu miesiącach od zakupu udało mi się uciec z domu i oblatać Spinacha. Model bardzo mi się spodobał. W porównaniu z BigVick ma dużo większa doskonałość. Udało mi się kilka razy wrzucić go na 35 metrów. Czasy około 40-60 sekund. Wylatalem też dzisiaj i 1:30 minuty. Na filmiku model jeszcze nie ustawiony do końca. Tutaj czeka mnie dużo pracy. W BigVick nie miałem klapolotek. Jeszcze dużo muszę się nauczyć. Technika rzutu beznadziejna. Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzycho Opublikowano 30 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 Jaki to dokładnie model żeby podejrzeć w internecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuzynek Opublikowano 30 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 Niestety. Z tego co wiem. Model nie jest już produkowany. To konstrukcja kolegi z forum Patryka Sokoła. Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaro Opublikowano 30 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 Gratulacje! Jak mawiał mawiali przodkowie: "Najgorsze jest te pierwsze tysiąc rzutów" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuzynek Opublikowano 31 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2019 Dziekuję. Najważniejsze, że wróciłem z modelem w jednym kawałku. Widziałem Czarku twoje posty o regulacji modelu i trymowaniu. Posłużę się nimi przy ustawieniu Spinacha. Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka Miniaturkę YouTube wylosował mi idealną;-) Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a2j Opublikowano 31 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2019 Gratulacje, piękny model. Jeśli można wiedzieć, ile dałeś za niego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuzynek Opublikowano 31 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2019 Cena nie jest chyba tajemnicą. Za model płaciłem w zeszłym roku i mogę czegoś już nie pamiętać, ale goły model do złożenia kosztował około 1200zl. Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuzynek Opublikowano 5 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 Przed chwilą wróciłem z Chudoby. Wiało trochę. W porywach do 5 metrów na sekundę. Spinach sobie świetnie radził w takim wietrze i ja jestem też szczęśliwy że sobie poradziłem. Udało mi się wrzucić dzisiaj pod rząd kilka razy powyżej 50 metrów. Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-mir Opublikowano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 Dlaczego "Spinach" a nie po prostu "Spinacz"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuzynek Opublikowano 5 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 Wydawało mi się, że taka jest pisownia tego modelu. Ahhh! Co za wstyd! Sprawdziłem i jest Spinacz. Model jest zielony i stąd nawiązanie do szpinaku, a na skrzydle jest Spinacz. Przepraszam konstruktora;-) Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Sokol Opublikowano 10 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 Przepraszam konstruktora;-) Konstruktor skończył już płakać, jeszcze pobędzie w żałobie 3 dni i może wybaczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi