SebaSeba Opublikowano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2019 Witam dziś w Lidlu 8.6.2019 są szybowce za 39.99 które można przerobić na RC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof7501 Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 Właśnie zainteresowałem się tym samolotem i próbuję go upolować, ale chciałbym się dowiedzieć, jaką ma rozpiętość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 20 minut temu, Krzysztof7501 napisał: zainteresowałem się tym samolotem spójrz na datę ... to było w 2019 roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof7501 Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 Spokojnie. Widziałem datę, ale może jest jakaś szansa, że znowu się pokażą, bo z jednego z filmików dowiedziałem się, że pojawiają się w Lidlu cyklicznie co jakiś czas. Poza tym rozpiętość nie ma nic wspólnego z datą. Myślałem, ze może masz taki model i możesz pomóc. Jeżeli ktoś zna wymiary tego samolotu - chciałbym je poznać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 43 minuty temu, Krzysztof7501 napisał: rozpiętość nie ma nic wspólnego z datą fakt, nie ma ale rozpiętośc -86 cm długość - 68 cm 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof7501 Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 O to chodziło. Wielkie dzięki. Mam kogoś w Holandii, więc sprawdzimy tam w Lidlach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merlin71 Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 Popatrz w chińskich sklepach. Widziałem takie podobne, tyle że mniejsze sporo. Może większe też mają. I oczywiście za grosze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof7501 Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 Trochę przejrzałem internet i zauważyłem, że pojawiają się chyba co roku gdzieś na wiosnę, albo na początku lata. Tak było w 2018, 2019 i 2020 roku. Co rok trochę się różnią wykonaniem, ale ogólnie takie same. Może w tym roku też będą. Chodzi właśnie o to, że on jest większy niż inne rzutki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 Będą na Dzień Dziecka . lub aledrogo https://allegro.pl/oferta/100cm-samolot-szybowiec-styropianowy-rzutka-0057-8996645781?utm_feed=aa34192d-eee2-4419-9a9a-de66b9dfae24&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=_DCK_TOY_pla_dziecko_zabawki&ev_adgr=Pozostałe&gclid=Cj0KCQiA4feBBhC9ARIsABp_nbUgC8x5V6TQ-y9ALMuWwzz4mTpyz2sDhupnwZzn8xdQgZqMorT1VAgaArBcEALw_wcB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 30 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 W temacie lidlowskich szybowców natknąłem sie na fajny filmik z różnymi przeróbkami: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof7501 Opublikowano 30 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 Znowu są na Dzień Dziecka? (jak napisał Franciszek) na lidl-sklep.pl . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 30 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 Niestety w tym roku pandemicznym dzieci zostały olane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof7501 Opublikowano 30 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 Zostały olane dzieci te małe i te duże?. Jeżeli chodzi o przeróbki - jest ich wiele, ale dla mnie najciekawsze są takie skrzydełka: Nurflidl - Can it do Dynamic Soaring? - YouTube Konstrukcja jest bardzo ciekawa, ale model jest mały, więc jestem ciekawy, jak się zachowuje przy wietrze. Czy obejdzie się bez stabilizatora lotu. Ma ktoś może jakieś doświadczenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi