robertus Opublikowano 26 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2019 Podzielę się stojaczkiem na modele. Oficjalnie jest to stojak pod keyboard.Chciałem zrobić coś w tym stylu z rurek do wody ale cenowo opłacało się kupić to. 39pln. Lepiej wygląda niż na krześle do góry nogami 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 26 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2019 Najlepiej to wyglądają te modele, a nie jakiś g... stojak .-) Miło popatrzeć. Mam nadzieję, że latają też dobrze .-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 26 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2019 He he dzięki, latają bardzo dobrze, ale przed lotem trzeba je przejrzeć i sprawdzić na takim stojaczku. Jeszcze szukam opcji na wersję niską, żeby można było wziąć na lotnisko i nie kłaść samolotów na trawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.pilot Opublikowano 27 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2019 Ładna kolekcja super modeli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 27 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2019 dwa krzesła też dają rade, a i usiąść można Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRoman Opublikowano 28 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2019 A ja mam taki.Stojak klasy 'Deer" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2019 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 28 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2019 Ooo, dokładnie coś takiego. Dzieki Jarku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi