robroy67 Opublikowano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 Oryginalny samolot miał nieco ponad 2m wysokości ,skala jest raczej zachowana .A co do cienia...dajcie spokój z teoriami spiskowymi.Nie jest możliwe zbudowanie takiego modelu/samolotu???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 Przepraszam, Heniu, ale nie mogłem się powstrzymać. Gdybym miał licencję i uprawnienia, byłbym pierwszym do wylaszowania się na Twoim samolocie, a tak - kicha... Mogę jedynie pozazdrościć tym Kolegom, którzy dostąpią "łaski" i się na tej "R-wudzie" wylaszują. A pamiętasz, jak na Pobiedniku "laszowaliśmy" się na żółtym Piperku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henryk S. Opublikowano 6 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 Marku loty żółtkiem wtedy porównywałem do jazdy Mercedesem , ale lot RWD to nie wiem do czego porównać , gdyż to jest to bardzo wysoka klasa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henryk S. Opublikowano 21 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Zamieszczam obiecany link do filmu z oblotu tego samolotu w skali 1:1 https://www.facebook.com/rctorun/posts/846133858809360 Teraz dalsze postępy z budowy ale modelu RWD6 w skali 1:3,5 . Nie było ostatnio pogody do latania , więc zrobiłem kilkanaście malutkich drobiazgów , pracy dużo a na zdjęciach mało co widać , to jeszcze nie koniec budowy , pozostało mi jeszcze do zrobienia kilka innych drobiazgów. Teraz kilka fotek do oglądania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Urocze te maleństwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas69 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Heniu, te fotele byś odkurzył . Piękny model . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.