robroy67 Opublikowano 6 Czerwca 2015 Opublikowano 6 Czerwca 2015 Oryginalny samolot miał nieco ponad 2m wysokości ,skala jest raczej zachowana .A co do cienia...dajcie spokój z teoriami spiskowymi.Nie jest możliwe zbudowanie takiego modelu/samolotu????
MareX Opublikowano 6 Czerwca 2015 Opublikowano 6 Czerwca 2015 Przepraszam, Heniu, ale nie mogłem się powstrzymać. Gdybym miał licencję i uprawnienia, byłbym pierwszym do wylaszowania się na Twoim samolocie, a tak - kicha... Mogę jedynie pozazdrościć tym Kolegom, którzy dostąpią "łaski" i się na tej "R-wudzie" wylaszują. A pamiętasz, jak na Pobiedniku "laszowaliśmy" się na żółtym Piperku?
Henryk S. Opublikowano 6 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2015 Marku loty żółtkiem wtedy porównywałem do jazdy Mercedesem , ale lot RWD to nie wiem do czego porównać , gdyż to jest to bardzo wysoka klasa.
Henryk S. Opublikowano 21 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2015 Zamieszczam obiecany link do filmu z oblotu tego samolotu w skali 1:1 https://www.facebook.com/rctorun/posts/846133858809360 Teraz dalsze postępy z budowy ale modelu RWD6 w skali 1:3,5 . Nie było ostatnio pogody do latania , więc zrobiłem kilkanaście malutkich drobiazgów , pracy dużo a na zdjęciach mało co widać , to jeszcze nie koniec budowy , pozostało mi jeszcze do zrobienia kilka innych drobiazgów. Teraz kilka fotek do oglądania.
robas69 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Heniu, te fotele byś odkurzył . Piękny model .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.