jarek996 Opublikowano 5 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 Fajne FUTABY dla kolekcjonera .... https://www.blocket.se/helsingborg/Old_Futaba_87105234.htm?ca=23_11&w=3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 5 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 Ta po lewej ciekawa, nigdy podobnej nie miałem w łapie .-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 5 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 Moge Ci kupic , to sobie potrzymasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryszard_I Opublikowano 5 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 W latach 1976 do 1978 odbywając służbę zasadniczą w LWP używałem tego z prawej ale pod nazwą KRAFT. Modele samolotów produkowane dla wojska w Krośnie były wyposażone między innymi w takie aparatury. Były również zestawy z aparaturą Varioprop 12 "czarny" i Varioprop 12S "żółty". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejC Opublikowano 5 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 Jednego takiego KRAFTA mamy we Wrocławiu. Nawet nie bardzo zużyty. Leży sobie i czeka. Bardzo porządne radyjko. A.C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryszard_I Opublikowano 5 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 Ten Kraft o którym wspomniałem miał bardzo ale to bardzo delikatne serwa z listwami zębatymi o bardzo drobnych zębach. Serwa nie nadawały się do tych modeli do których były montowane. Mocniejsze były serwa Variopropa, również na listwach zębatych ale o zdecydowanie mocniejszych zębach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi