Peter. Opublikowano 24 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 Właśnie specjalnie to wrzuciłem ku przestrodze że presja UNDER PRESSURE o tym można gadać jak się ma 17 lat przed dyskoteką...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 24 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 W F3F to jest własnie fajnie, że często lata sie nisko i szybko nigdy nie wiedząc, czy lot skonczy się szczesliwie, a nawet jak się skonczy to zostaje jeszcze lądowanie .-) Mój zielony Respect wytrzymał 4 sezony bez większych uszkodzen i sam się dziwię, że aż tyle .-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabork Opublikowano 24 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 nie mow hop sezon sie jeszcze nie zakończył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 24 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 Peter to mistrz akcji, bez niego było by nudno . I w gadce i w lataniu potrafi rozbawić, napędzić stracha i zawsze gęba uśmiechnięta . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 24 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 Hydraulik Pan Hydraulik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 24 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 nie mow hop sezon sie jeszcze nie zakończył Niedzielnych lotów nie liczę .-) Dla mnie jest po sezonie .-) Hydraulik Pan Hydraulik Każdy miał jakis szlak. Jeden tabliczek inny hydrauliczny .-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 24 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 Przecież sezon na PP się dopiero zaczyna Dla niewtajemniczonych mała podpowiedź Pietruszkowe Potyczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 24 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 Kamil nie chce mi się za bardzo boksować z Tobą, bo piszesz jak byś od wczoraj latał F3F. Regulamin choć troszkę powinieneś znać i wiedzieć jak się protest składa. Protest składa się na piśmie a nie na gębę i musi być złożony do godziny od zdarzenia i musi zawierać datę, godzinę i podpis Twój i sędziego. Tyle w temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 24 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 No cóż, zawody to nie sex, tu nie można dawać D... Zawsze też można skorzystać z prawa do NIE pisania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 25 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 Taki mały prezent dziś dostałem od mojego serdecznego przyjaciela Pawła. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi