jetfan Opublikowano 1 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 Szanowni, Poszukuję pomocy, potrzebna mi końcówka ciśnieniowa, długa, jak na zdjęciu poniżej z gwintem M3. Czy ktoś z Was jest w stanie wykonać coś takiego? Widziałem na tym forum, ze ktoś to robił ale nie mogę znaleźć tematu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 1 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 Szanowni, Poszukuję pomocy, potrzebna mi końcówka ciśnieniowa, długa, jak na zdjęciu poniżej z gwintem M3. Czy ktoś z Was jest w stanie wykonać coś takiego? Widziałem na tym forum, ze ktoś to robił ale nie mogę znaleźć tematu... Kol AndrzejC ->>>>Wrocław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jetfan Opublikowano 1 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 OK, dzięki, już wysłałem PW do P. Andrzeja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejC Opublikowano 1 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 Sprawa w zasadzie załatwiona. Ale ja mam pytanie natury technicznej: Kolega napisał na priwie: "Potrzebuję ją do wkręcenia w pokrywę silnika MVVS, do zasilenia pompki paliwa Perry." A po co ta pompka Perry? A.C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jetfan Opublikowano 1 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 Sprawa w zasadzie załatwiona. Ale ja mam pytanie natury technicznej: Kolega napisał na priwie: "Potrzebuję ją do wkręcenia w pokrywę silnika MVVS, do zasilenia pompki paliwa Perry." A po co ta pompka Perry? Całość będzie w modelu samolotu, zbiornik będzie prawie w środku ciężkości czyli dość daleko od silnika. Bez pompki może być problem z zasilaniem w paliwo. A poza tym to po prostu chciałbym sprawdzić jak to działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejC Opublikowano 1 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 Coś czarno to widzę, ale może zadziała . A jak zadziała, to proszę się pochwalić Końcówki wyślę jutro A.C. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jetfan Opublikowano 2 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 Oj tam, zaraz na czarno, będzie dobrze. A jak nie będzie to się zmieni Bardzo dziękuję, oczywiście zaprezentuję efekty. Pozdrawiam, Z Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exu Opublikowano 2 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 Ja mam takie końcówki. Ale nie wiem czy z M3, później mogę sprawdzić i dać Ci znać no chyba że już temat masz ogarniety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jetfan Opublikowano 2 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 Piotrek, bardzo dziękuję ale temat jest już ogarnięty. P. AndrzejC był tak uprzejmy i wyprodukował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exu Opublikowano 2 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 No to super Przepraszam ale dopiero dziś zobaczyłem twój post tak bym się odezwał wcześniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi