Daniel1978 Opublikowano 14 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 Witam. Jakiś czas temu kupiłem od kolegi Carlosa z Moreny motoszybowiec Kvant. Poddałem go lekkiej modyfikacji, serwa lotek przeniosłem na skrzydła, pierwotnie były w kadłubie. mam jedno pytanie jakiego użyć akumulatora silnik taki jak na zdjęciu na regulatorze nie ma niestety żadnych danych. Dziękuję za odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariuszj Opublikowano 14 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 Wszystko masz na stronie producenta silnika: https://www.modelmotors.cz/product/detail/213/ W skrócie: - śmigło 11x5 - pakiet 3S - pojemność - największy jaki się zmieści i zapewni prawidłowe wyważenie. Osobiście bym celować w popularne pakiety 3S 2200 mAh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel1978 Opublikowano 14 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 Śmigło mam 10x6 areonaut Cam Carbon. Może być takie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 14 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 Może być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel1978 Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Wczorajsze loty na wale kolejowym w Niestępowie. VID-20200410-WA0000.mp4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 "Lądowanie" fajne... Nie przejmuj się, ja będąc kiedyś na peronie pierwszy raz też lądowałem świadomie Toxikiem na dole ale wtedy były jeszcze zboża. Dopiero jak kierownik pokazał że ląduje się na górze, na krawędzi, przy nodze to po kilku podejściach zaczęło się to udawać. Widać że warunek praktycznie żaden bo na silniku się bujałeś ? Jak wieje to lata się tam fajnie, mocno wyrzuca od strony mostu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel1978 Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Warunków do lotów typowo zboczowych nie było. Dopiero gdzieś po 13 zaczęło delikatnie wiać ale mi już lipole się pokończyły. W sumie latanko było przyjemne. Żadnej kraksy tylko jedno twardsze lądowanie co widać na filmiku. Pozdrawiam Daniel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi