janegab Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 dzieki kolego..dzisiaj były super warunki i głód latania.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 4 godziny temu, janegab napisał: Bajka latanie....zimnawo... ja staram się zgrabniej dobierać terminy ? było ciepło ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GWFC Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Tu też było ciepło. +8°C 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 12 Maja 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2022 pieknie powiało wszystkim. po drodze .szczególnie tym co udaja się na polnoc.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 14 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2022 VID_20220614_125732.mp4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 21 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2022 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 22 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2022 suprer miejscówka na imprezę gryllową...i góralske tance.. szczególnie w noc swietojanską.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GWFC Opublikowano 22 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2022 Mam nadzieję, że wkrótce zorganizujesz tam konkurs. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 28 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2022 " Pomniki przyrody "...obcięły trawę - pas przy krawedzi Z . Konina wyjezdzałem bez zadnego powiewu pesymistycznie ale prognoza potwierdziła warunki . Pieknie powiało najpierw z odchyłką północną potem kierunek sie prostował .aż ..spadł deszcz Frycek uczył mnie latać . Potem pojechalismy na rybkę Mintus doskanały surówka= stara frytki smazone na zlewanym oleju= rachunek 100 zł czyli obok kupiłbym 4 kg pstrąga swiezego skaczącego w worku foliowym ....pekły by nam tyłki od zarcia.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytan12 Opublikowano 28 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2022 26 minut temu, janegab napisał: Potem pojechalismy na rybkę Mintus doskanały surówka= stara frytki smazone na zlewanym oleju= rachunek 100 zł czyli obok kupiłbym 4 kg pstrąga swiezego skaczącego w worku foliowym ....pekły by nam tyłki od zarcia.... Ale wyglądał smakowicie,aż mi ślinka pociekła,co do rachunku to się nie wypowiadam ☺️. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 14 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2022 Cały tydzien latanko...piątek wybitnie... 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 6 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2022 I nikt nie lata na zboczach ....BAJKA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 29 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2022 Teraz, janegab napisał: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolocik Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Piękny model ale czekam na zdjęcie rybki z frytkami i grzybków ? Jak skończę składać Agile od artHobby to jadę na jakieś małe zbocze. Najlepiej niedaleko knajpy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2022 nie jadam tam bo nie swieze surówki...i cena mintusa afrykanska ...kupuję obok ruszające sie nawet jak dostaną pałą na ogłuszenie a w domu patelnia i kucharz marchewka in action ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 11 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2022 dziś gospodarz Babol przyjaznie nastawiony....powiedziałem mu dzien dobry...odpowiedział...pokojowo... Od Konina i z powrotem ciągnołem EVO na holu...trójkolowcem 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 27 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2022 Viktor..zaprasza na sobotnie / letnie / latanko...ja zabieram narzedzia do pielegnacji krawedzi....we własciwym miejscu...po lotach MINTUS.. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GWFC Opublikowano 28 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2022 Start 3:45 rano. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 28 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2022 A czemu nie 3:48? ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 30 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2022 1 minutę temu, janegab napisał: Latanko...AKCJA "ZNICZ"...piekna letnia pogoda... 16 minut temu, janegab napisał: Latanko...AKCJA "ZNICZ"...piekna letnia pogoda... 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi