filip Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 Czyli lece do apteki po zapas gumek na cały sezon . Recepturek oczywiście :shock:. Przed użyciem zapoznam się z treścią ulotki dołączonej do opakowania, bądź skonsultuje się z lekarzem lub farmaceutą. :crazy: :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 W tym wieku to nikt nie podejrzewa Cię o inne. :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 Tylko zastanawiam się jak te gumki do chaczyków przyczepić i jakie chaczyki najlepsze :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olafd Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 Najlepszy "chaczyk" to haczyk :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Przydymiona kabinka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek872 Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Ja spinam skrzydła opaskami zaciskowymi paczka cienkich opasek około 5zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrek Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Witam Dwa haczyki z drutu 1mm + dwie gumki recepturki (a może jedna pęknie). Tak jest to u mnie zrobione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek872 Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 U Jędrek widzę, że wyposażenie skromne no no jest już gdzieś dostepny film z lotu tego modelu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrek Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Witam No skromne, skromne . Jak się bawić to na całego. Mam dwa krótkie filmy, kręcone aparatem, więc jakość jest kiepska. Ponadto trochę wiało (7-9 m/s), ale model ( jak i pilot Kolo ) radzi sobie bardzo dobrze w takich warunkach. Musiałbym komuś je przesłać co by "powiesił" gdzieś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Wysyłaj do mnie filipk65@interia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zrobiłem tak ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alkraj Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Wygląda solidnie :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrek Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Witam Filip o to właśnie chodziło . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 No nareszcie skończony :jupi: :rotfl: ;D Owszem brakuje jeszcze popychaczy ale... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 Ja spinam skrzydła opaskami zaciskowymi paczka cienkich opasek około 5zł No i jak przyglebisz to sie skrzydła nie rozejda tylko uszkodzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pilot Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 No i jak przyglebisz to sie skrzydła nie rozejda tylko uszkodzą Jak przyglebisz takim modelem to pewnie i tak niewiele zostanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 Ale jedna rzecz mniej do roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pilot Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 Ale jedna rzecz mniej do roboty No właśnie chodziło mi o to, że pewnie już nie będzie przy czym robić, raczej pozbierać szczątki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrek Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 Taaaa, a innymi modelami przyglebicie i latacie dalej :devil: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
focus_73 Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 Filip czego użyłeś do "przydymienia" kabinki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.