mazur Opublikowano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 Czy ktoś ma jakąś wiedzę na temat tego ubezpieczyciela? https://finansowachata.pl/ubezpieczenie-oc-dronow-ac-drona?fbclid=IwAR0G1I5VXvT091rj0aVTcV8IRe6zfaFswW-7RX75tb7pHEVA5tLpY2gyKZs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toudi Opublikowano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 Ciekawe jak ma się to do modeli samolotów i czy to aerocasco działa w przypadku takiego oblatywacza jak ja Jak na razie ubijamy model co jakiś czas:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazur Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Nowy dronowy ubezpieczyciel? http://www.swiatdronow.pl/polisa-oc-na-drony-zgodna-z-prawem-ue-wiener-tu?fbclid=IwAR15OFhihvzZmcGC3B_kiRw52c3QsY9sKpc50Jf0xrOpP8wya-8dP_vTsnE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viper Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2021 W dniu 29.01.2020 o 16:30, mazur napisał: Czy ktoś ma jakąś wiedzę na temat tego ubezpieczyciela? https://finansowachata.pl/ubezpieczenie-oc-dronow-ac-drona?fbclid=IwAR0G1I5VXvT091rj0aVTcV8IRe6zfaFswW-7RX75tb7pHEVA5tLpY2gyKZs To jest polisa Hestii, a ta firma tylko wynegocjowała lepsze warunki jako grupowe ubezpieczenie. Pokrywa i drony i modele do 20 kg, są różne opcje, do niezarobkowego, zarobkowego latania i służb mundurowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enter1978 Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Skoro pojawił się temat to ja mam pytanie. W weekend jadę polatać z kolegami , ale ubezpieczenie mi się skończyło , chcę kupic nowe ale ugrzązłem. Ubezpieczenie biorę w finansowej chacie za 104zł na 350tyś, zresztą zawsze takie miałem. Ale jest pytanie czy posiadam Świadectwo Kwalifikacji UAVO?. Do tej pory nic nie miałem więc zaznaczałem NIE, a teraz coś tam obowiązkowego zdałem , mam numer pilota i numer operatora i tyle , ale czy to jest UAVO? nie wiem i wątpię , wydaje mi się że to ma coś wspólnego z lataniem komercyjnym i zarabianiem. Ale w końcu zbaraniałem , wniosek wisi nie wysłany a ja nie wiem co zaznaczyć. Czy ja posiadam Świadectwo Kwalifikacji UAVO ? Pomoże ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaro Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Tegoroczne testy ze strony ULC, to nie Świadectwa Kwalifikacji. ŚK były wydawane do końca 2020 roku na podstawie krajowych przepisów, które już nie obowiązują. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enter1978 Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2021 3 minuty temu, Czaro napisał: Tegoroczne testy ze strony ULC, to nie Świadectwa Kwalifikacji. ŚK były wydawane do końca 2020 roku na podstawie krajowych przepisów, które już nie obowiązują. Dzięki Czarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi