Skocz do zawartości

Najlepszy zespół rockowy

eze

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
A może coś ostrzejszego? Np. Slayer "Reign in Blood" :)

Cudo, miód, i ogólnie ci 4 panowie wymiatają! :)

A z tych 4 panów szczególnie Dave Lombardo - gram troche na perkusji, ale to co on daje (solo na stopach w Angel Of Death) to przerasta moje wyobrażenia.

Poza tym - Vader, Acid Drinkers (stare albumy) - to z polski, ogólnie wszystko, byle było ciężko. Ostatnio mam fazę na KORN :)

Opublikowano

Slayer jest NAJLEPSZY. Początek "Raining Blood" moge słuchać bez przerwy. Ale ogólnie są świetni. Solówki Kerre'go Kinga są... no sa jakie są już chyba lepsze być nie mogą :D

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Czy ktoś sie na KSU do Proximy 29.03 wybiera ? Tak sie zastanawiam czy by sobie nie pójść [oczywiście razem z kobietą bede] ale zawsze można by sie spotkać, wypić sok [ustawa o wychowaniu w trzeźwości], poskakać ...

Opublikowano

Na próbach wychodziło im jeszcze lepiej. Oryginał ze studia już trochę słabszy, ale i tak daje radę.

Hunter to mój faworyt :)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

A u nas by dziś wielki dzień.

Czemu?

Bo Hunter grał na Juwenaliach :) .

Niestety dawno nie miałem po koncercie tak mieszanych uczuć :cry:

Z jednej strony muzyka była absolutnie fantastyczna (jedno słowo "Barok"). Z drugiej strony, wpadła banda dresiarzy i naskakiwali na akurat wybraną osobę (algorytm działania: wejść między bawiących się, wyciągnąć jedna osobą i grupa puścić kilka ciosów). Kiedy to przyuważyłem to ściągnąłem na nich ochronę i jak trzech ochroniarzy przy nich stanęło to odpuścili.

Niemniej mi humor popsuli i to już nie było to :( .

Niestety nic mi tak humoru nie psuje jak bezsensowna agresja...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.