Diakon Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Led Zeppelin, Metallica,... A ostatnimi czasy spodobał mi sie zespół Living Sacrifice: http://pl.youtube.com/watch?v=vwQZO9dEjfQ i z tekstem: http://pl.youtube.com/watch?v=7GWFMyLYKHk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_W Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 A może coś ostrzejszego? Np. Slayer "Reign in Blood" Cudo, miód, i ogólnie ci 4 panowie wymiatają! A z tych 4 panów szczególnie Dave Lombardo - gram troche na perkusji, ale to co on daje (solo na stopach w Angel Of Death) to przerasta moje wyobrażenia. Poza tym - Vader, Acid Drinkers (stare albumy) - to z polski, ogólnie wszystko, byle było ciężko. Ostatnio mam fazę na KORN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Rush http://www.rush.com/v4.html I wszystko na ten temat z mojej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość miszczu Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 Slayer jest NAJLEPSZY. Początek "Raining Blood" moge słuchać bez przerwy. Ale ogólnie są świetni. Solówki Kerre'go Kinga są... no sa jakie są już chyba lepsze być nie mogą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 A o Europe już nikt nawet wspomniec nie chce :| A zespół legenda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raffik Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 A o Europe już nikt nawet wspomniec nie chce :| A zespół legenda. chyba raczysz zartowac :crazy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Czy ktoś sie na KSU do Proximy 29.03 wybiera ? Tak sie zastanawiam czy by sobie nie pójść [oczywiście razem z kobietą bede] ale zawsze można by sie spotkać, wypić sok [ustawa o wychowaniu w trzeźwości], poskakać ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 wbijaj do Lublina na cokolwiek to soku Ci będzie dostatek ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 dobre, niezla fantazje maja! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaro Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Na próbach wychodziło im jeszcze lepiej. Oryginał ze studia już trochę słabszy, ale i tak daje radę. Hunter to mój faworyt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 tylko ten wokal :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaro Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Nikt nie jest idealny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Sokol Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 A u nas by dziś wielki dzień. Czemu? Bo Hunter grał na Juwenaliach . Niestety dawno nie miałem po koncercie tak mieszanych uczuć :cry: Z jednej strony muzyka była absolutnie fantastyczna (jedno słowo "Barok"). Z drugiej strony, wpadła banda dresiarzy i naskakiwali na akurat wybraną osobę (algorytm działania: wejść między bawiących się, wyciągnąć jedna osobą i grupa puścić kilka ciosów). Kiedy to przyuważyłem to ściągnąłem na nich ochronę i jak trzech ochroniarzy przy nich stanęło to odpuścili. Niemniej mi humor popsuli i to już nie było to . Niestety nic mi tak humoru nie psuje jak bezsensowna agresja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.