jarek996 Opublikowano 7 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 No nijak do tego seksu o ktorym wczesniej pisalismy ? Ten silnik ( mimo ze czterosuw ) nie ma nawet "patyczkow" zaworowych ? Rafal ; NORMALNY MOD , siedzi w sobote wieczorem ze szklaneczka whisky i pali cygaro , a nie "sciga" ludzi do utraty tchu .......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 7 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 Wychodzi że jestem jak najbardziej normalny ... Coś tam się wychyliło a cygara nie mam bo nie palący jestem . I nie pisz że jestem taki zły ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dimmus Opublikowano 7 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 Jeszcze temacie samej makiety silnika: ciekawe jak ten rozrząd ustawił, bo znaków żadnych na kołach nie widać .Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 7 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 I moze jeszcze luzy zaworowe? Wysłane z mojego K6000 Pro przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 7 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 38 minut temu, Shock napisał: I nie pisz że jestem taki zły ... Rafalku ; ja NIGDZIE tegonie napisalem. Ja nawet NIGDY tak nie pomyslalem ? Ja tez niepalacy , ale cygaro ( lub cygaretke ) zawsze do towarzystwa "popykam" ... W koncu pokazales zdjecie "KATOWNI" ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi