Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jak nie dostaniesz możesz zrobić tak  nagwintuj głowiczke pod zwykła świece i działa .Latam tak na ruskich świecach i jest OK.

• Lubię to 1
Opublikowano
5 godzin temu, tosiekrc napisał:

Witam jak nie dostaniesz możesz zrobić tak  nagwintuj głowiczke pod zwykła świece i działa .Latam tak na ruskich świecach i jest OK.

Witam

Wiem że tak można,tyle że mnie interesuje orginalne rozwiązanie

Opublikowano
58 minut temu, d9Jacek napisał:

hmm....a jak myslisz ? ...kto to może  mieć ????

Grzegorzu ,  i   jak silne jest to Twoje parcie na oryginalność ???

Myślę że Ty Jacku masz :)

Jedzie do mnie nówka Te-de 1,5 ccm i chciałbym mieć jedną w zapasie,puki jeszcze coś można załatwić bo za 5 lat to zapomnimy o silnikach spalinowyć małej pojemności.

Screenshot_20200313-101801_eBay.jpg

Opublikowano

no ładny ten COX gratuluję, Ci...

mam tę głowicę ale jezeli będzie prawidłowa obsluga  tzn prawidłowe napięcie żarzenia to one raczej dośc długo  działają...

zawsze możesz  zrobić tak- używać główicy przerobionej  pod std świecę z krótkim gwintem a oryginał w zapasie mieć

Opublikowano

Jacku sęk w tym że bede miał tylko jedną i orginalną.To mój jedyny COX ktory będzie w służbie.A moze masz spaloną to zeobię jak radzisz.

Opublikowano
1 minutę temu, AndrzejC napisał:

Kol Jacku jak znajdziesz, to najpierw  przed wysłaniem  nagwintuj...?

A.C.

Sam sobie to zrobie niech Cie głowa nie boli.

51 minut temu, d9Jacek napisał:

poszukam , powinienem mieć ?

jeżeli  znajdę  to Ci wyślę

Dziękuję bardzo

Opublikowano
Godzinę temu, AndrzejC napisał:

Próbuj Grześku... Może Ci się uda:)

Co z zawodami?

A.C.

Ja wiem ze Ty jesteś spec od dzwonków gazowych :) ale zapewniam Ciebie że dam rade.Zawody będą w Brzegu i 2x Jawor

Opublikowano
Godzinę temu, Grzesiek napisał:

Sam sobie to zrobie niech Cie głowa nie boli.

Dziękuję bardzo

muszę się pochwalic zakupem za małą kasę  do mojej TSA16. .........szukałem bardzo długo

cross slide.jpg

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.