idfx Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 700 x 600 x 600, z kasa nie bylo tak zle, sklejke kupilem w B&Q w sumie za grosze, plexa na drzwiczki najdrozej wyszla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Akurat nie mam obecnie gdzie kupic, pomyśle nad podobnym rozwiązaniem a jaka tam jest temperatura? Wysłane z mojego K6000 Pro przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 36-40 stopni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 To mozna nawet z depronu zrobic Wysłane z mojego K6000 Pro przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Mozna i z tektury, przeciez nie mowilem z czego to trzeba zrobic a jedynie wspomnialem z czego ja zrobilem .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-mir Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Ja zrobiłem ze styroduru. Szybka z plexi plus oświetlenie wewnętrzne z taśm LED zasilanych z zasilacza głównego 24V. Tyle, że całą elektronikę wyciągnąłem poza budę, żeby się niepotrzebnie nie grzała w tym piecyku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Czytalem, myslalem o tym i zostawilem w srodku. Jaka jest temperatura graniczna pracy takiej elektroniki ? Jak te drukarki maja prawo dzialac gdy np. w Wietnamie czy Laos temp pokojowa przekracza 36 stopni w lecie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi