MZWBPiotr Opublikowano 23 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 Zostań w domu, buduj modele Odesłałem RWD 5 na emeryturę, całe wyposażenie powędrowało do Orlika. Juz dawno zapatrywałem się na ten samolot, wiem miał być Mig 21 i poprawiona Iskra, ale te projekty jeszcze poczekają. Rozpiętość: 1100mm Długość: 1000mm Masa RTF: Przewidywana ok 850g Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFALR30 Opublikowano 23 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 Dźwigary w skrzydłach zrobisz czy wzmocnisz poprzez oklejenie np.: na wikol? Podwozie będzie na stałe czy chowane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZWBPiotr Opublikowano 23 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 W skrzydłach są dźwigary sosnowe, dodatkowo wszystko oklejone papierem na wikol. Podwozia nie będzie, nie mam na to warunków na moim "lotnisku" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZWBPiotr Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Po nieoficjalnym oblocie, czas dodać troszkę szczegółów do modelu 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 8 godzin temu, MZWBPiotr napisał: Po nieoficjalnym oblocie, czas dodać troszkę szczegółów do modelu Bez filmu się nie liczy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
model Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 O tak tak święta racja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFALR30 Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Koledzy, przecież żadnego lotu nie było ? to i filmu być nie może. W tygodniu Piotr miał prawdopodobnie zdalną naukę a popołudniami no co można robić - tylko sklejać modele. Nie słyszeliście o akcji "Zostań w domu"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 aaaa fakt. Zawsze lubiłem filmy z serii "Archiwum X" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZWBPiotr Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Zaraz coś ukleję i wrzucę na YT, z minuta materiału się znajdzie 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZWBPiotr Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Orlik skończony. Jestem bardzo a to bardzo zadowolony z tego jak wyszedł. Przepiękny model ? Na porządną dokumentacje z lotu trzeba będzie trochę poczekać. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Ładniutki. Tylko kabina jakaś taka pusta - pilot widmo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZWBPiotr Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Nie lubię umieszczać figurki pilota w kabinie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZWBPiotr Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal4x4 Opublikowano 8 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 Ostatnio słabo u mnie z czasem dla forum, stąd późna reakcja - samolot może zaiste i widmo ale jak lata! Piękny i bardzo stabilny lot! Bardzo mi się filmik podobał, model mzd lata fenomenalnie i wygląda w powietrzu znakomicie. Też bym tak chciał polatać:) Pzdr, m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sp350D Opublikowano 8 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 Piękny lot, a lądowanie.... Pasażerowie mówią, że dobre lądowanie jest najważniejsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi