RV4 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 https://www.aeroklub-polski.pl/aktualnosci/modelarstwo-lotnicze-na-stronie-urzedu-lotnictwa-cywilnego/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaro Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Aeroklub Polski nie może tego zrobić, bo nie ma takich prawnych kompetencji. Może to zrobić Twój aeroklub regionalny, lub stowarzyszenie do którego należysz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 1 godzinę temu, Czaro napisał: Aeroklub Polski nie może tego zrobić, bo nie ma takich prawnych kompetencji. Może to zrobić Twój aeroklub regionalny, lub stowarzyszenie do którego należysz. Aeroklub Warszawski ? robi? zrobi? czy nie zrobi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaro Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Jeżeli biorą ponad 4 stówy składki rocznej, to myślę, że za takie pieniądze powinni. Ja na szczęście jestem w innym klubie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Ciekawe co ma AP do licencji które rejestruje FAI. AP jest pośrednikiem. Do tego koszt licencji jest praktycznie żaden, a praca związana z przygotowaniem wniosków i ich weryfikacjami została wykonana. Po prostu mamy pecha w tym roku. Jak wszyscy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuson Opublikowano 15 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 Tja tylo jak wpiszę link https://www.ulc.gov.pl/pl/drony/wdrazanie-przepisow-ue/4983-modelarstwo-lotnicze to wyskakuje błąd nr 404 że nie można odnaleźć tej strony!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 15 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 Proponuje poczytać ten wątek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi