Jeziorak Opublikowano 3 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 Witam czy ma ktoś jakiś gotowe plany (PDFy) dla hamowni na której przetestuje napęd Edf. cos zacząłem tworzyć ale może ktoś już rozkminił temat ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 3 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 Ale ze coś bardziej zaawansowanego niż przytroczyć 4 patyki do EDFa i to postawić na wadze kuchennej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiiii Opublikowano 3 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 Patyki i waga są fajne. A do tego tak samo dokładne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorak Opublikowano 3 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 Waga jak najbardziej ale sama konstrukcja może być trosze bardzie zaawansowana, chciałbym żeby była uniwersalna (dla różnych rozmiarów). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2020 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Klos Opublikowano 4 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2020 W HobbyKing nie maja juz zadnego z "Thrust Stand", podobnie jak czegolowiek innego Ale sa inne, np ten, wlasnie leci (plynie?) do mnie. https://au.banggood.com/Mayatech-MT10PRO-Current-Meter-10KG-Tension-Motor-Thrust-Tester-Propeller-Power-Measurement-LCD-Display-For-RC-Model-Racing-Drone-p-1442106.html?gpla=1&gmcCountry=AU¤cy=AUD&createTmp=1&utm_source=googleshopping&utm_medium=cpc_bgcs&utm_content=frank&utm_campaign=ssc-aug-all-1129&ad_id=400330096020&cur_warehouse=CN Na dole w reviews sa zdjecia jak ktos to zmodyfikowal do EDF. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 4 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2020 Waga + cokolwiek do zamocowania napędu to najprostsze rozwiązanie Ta naprędce sklecona ramka służy mi od wielu lat do testowania różnorodnych kombinacji śmigłowych i EDF Jak widać na zdjęciach obsługuje nie tylko pojedyncze napędy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi