Jeziorak Opublikowano 3 Maja 2020 Opublikowano 3 Maja 2020 Witam czy ma ktoś jakiś gotowe plany (PDFy) dla hamowni na której przetestuje napęd Edf. cos zacząłem tworzyć ale może ktoś już rozkminił temat ?
japim Opublikowano 3 Maja 2020 Opublikowano 3 Maja 2020 Ale ze coś bardziej zaawansowanego niż przytroczyć 4 patyki do EDFa i to postawić na wadze kuchennej?
maxiiii Opublikowano 3 Maja 2020 Opublikowano 3 Maja 2020 Patyki i waga są fajne. A do tego tak samo dokładne.
Jeziorak Opublikowano 3 Maja 2020 Autor Opublikowano 3 Maja 2020 Waga jak najbardziej ale sama konstrukcja może być trosze bardzie zaawansowana, chciałbym żeby była uniwersalna (dla różnych rozmiarów).
Andrzej Klos Opublikowano 4 Maja 2020 Opublikowano 4 Maja 2020 W HobbyKing nie maja juz zadnego z "Thrust Stand", podobnie jak czegolowiek innego Ale sa inne, np ten, wlasnie leci (plynie?) do mnie. https://au.banggood.com/Mayatech-MT10PRO-Current-Meter-10KG-Tension-Motor-Thrust-Tester-Propeller-Power-Measurement-LCD-Display-For-RC-Model-Racing-Drone-p-1442106.html?gpla=1&gmcCountry=AU¤cy=AUD&createTmp=1&utm_source=googleshopping&utm_medium=cpc_bgcs&utm_content=frank&utm_campaign=ssc-aug-all-1129&ad_id=400330096020&cur_warehouse=CN Na dole w reviews sa zdjecia jak ktos to zmodyfikowal do EDF.
hubert_tata Opublikowano 4 Maja 2020 Opublikowano 4 Maja 2020 Waga + cokolwiek do zamocowania napędu to najprostsze rozwiązanie Ta naprędce sklecona ramka służy mi od wielu lat do testowania różnorodnych kombinacji śmigłowych i EDF Jak widać na zdjęciach obsługuje nie tylko pojedyncze napędy
Rekomendowane odpowiedzi