zipp Opublikowano 29 Maja 2020 Opublikowano 29 Maja 2020 OpenTX oczywiście najbardziej kojarzy się z FrSky, ale konkurencja nie śpi i pojawiają się nowe konkurencyjne radia z OpenTX. W cenie Taranisa (no dobra, trochę taniej (w tej chwili na banggood 450pln basic, 527pln wersja z gimbalami z czujnikami halla i ekranem dotykowym) dostajemy coś na wzór Horusa 10.. Mam nadzieję, że ta konkurencja wyjdzie nam na dobre Wybrane parametry: Kolorowy ekran 4,3" gimbale hallotronowe+ dotykowy ekran (w wersji droższej, w tańszej gimbale na potencjometrach) Moduł wew. multiprotokołowy: Cypress Semiconductor CYRF6936: DSM/DSMX, Walkera Devo Texas Instruments CC2500: FrSky, Futabas SFHSS Amiccom A7105: FlySky, FlySky AFHDS2A, Hubsan Nordic Semiconductor NRF24L01: HiSky, Syma, ASSAN Slot modułu zewnętrznego JR Zasilanie 2x 18650 lub lipo 2s (całkiem spora kieszeń 25*52*97mm) - ładowarka z balanserem zasilana z usb-c - to jest super(zawsze można wymienić w terenie na pełnego lipola), wbudowany aku w Horusie X12S to zło i nieporozumienie Tak sobie myślę, może warto zamówić i zobaczyć jak chodzi? Radiomaster TX16S
Patryk Sokol Opublikowano 30 Maja 2020 Opublikowano 30 Maja 2020 Czy to radio ma suwaki po bokach? Nie mogę się ich dopatrzeć na fotkach, a bez tego radia nie kupię. Jeśli ma, to pewnie zastąpi mojego Taranisa, kiedy tamtemu padną potencjometry w drążkach, bo wygląda to fajnie.
kuzynek Opublikowano 30 Maja 2020 Opublikowano 30 Maja 2020 Ma suwaki po bokach, ale parę osób recenzujący ten produkt na YouTube narzekało na to, że są za luźne i słabo wyczuwalny jest ten klick w centrum.Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka
a74BACK Opublikowano 30 Maja 2020 Opublikowano 30 Maja 2020 śmieszne pieniądze na ali to radyjko kosztuje ?
a2j Opublikowano 1 Czerwca 2020 Opublikowano 1 Czerwca 2020 Fajne radyjko i ma suwaki po bokach. Andrew Newton już modyfikacje w tym radiu robił, właśnie slider-y za lekko chodziły. Dopiero co (okazało że we wrześniu 2018, czas leci ) kupiłem X9D+SE, dziś kupił bym właśnie to radio.
Rekomendowane odpowiedzi