modelpiotrek Opublikowano 20 Lipca 2020 Opublikowano 20 Lipca 2020 Andrzeju kolega który te fotki robił to nasz człowiek ze Skrzydlatego Raciborza a nazywa się Tomek Czech stąd Czeska fotografia a zajmuje się profesjonalnie robieniem zdjęć 1
Wodzu 7 Opublikowano 22 Lipca 2020 Opublikowano 22 Lipca 2020 Byłem,widziałem,podziwiałem ???.Szkoda,że tyłków sobotę,bo plany były trzydniowe,ale pogoda nie zachęcała do spania pod namiotem?.Podziękowania dla organizatorów.Szkoda,że pamiątkowe koszulki i kiełbasa w cateringu tak szybko się skończyły.Może jakiś dodruk-myślę o koszulkach a nie o drukowanej kiełbasie ?.Paru chętnych by się na pewno znalazło. Kto pamięta jakiego producenta i jaki konkretnie typ silnika był w PZL P-37 Łoś ? Pozdrawiam Wojtek.
dyra63 Opublikowano 22 Lipca 2020 Opublikowano 22 Lipca 2020 Niestety w tym roku nie byłem przestraszyła mnie pogoda w sobotę rano ,silniki z tego co widziałem na fotkach to UMS-y są produkowane bodajże w Indiach w bardzo szerokiej palecie. https://www.bigplanes.nl/contents/en-uk/d261_4-cycle_Engines.html
Rekomendowane odpowiedzi