modelpiotrek Opublikowano 20 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 Andrzeju kolega który te fotki robił to nasz człowiek ze Skrzydlatego Raciborza a nazywa się Tomek Czech stąd Czeska fotografia a zajmuje się profesjonalnie robieniem zdjęć 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wodzu 7 Opublikowano 22 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 Byłem,widziałem,podziwiałem ???.Szkoda,że tyłków sobotę,bo plany były trzydniowe,ale pogoda nie zachęcała do spania pod namiotem?.Podziękowania dla organizatorów.Szkoda,że pamiątkowe koszulki i kiełbasa w cateringu tak szybko się skończyły.Może jakiś dodruk-myślę o koszulkach a nie o drukowanej kiełbasie ?.Paru chętnych by się na pewno znalazło. Kto pamięta jakiego producenta i jaki konkretnie typ silnika był w PZL P-37 Łoś ? Pozdrawiam Wojtek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 22 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 Może pomoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyra63 Opublikowano 22 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 Niestety w tym roku nie byłem przestraszyła mnie pogoda w sobotę rano ,silniki z tego co widziałem na fotkach to UMS-y są produkowane bodajże w Indiach w bardzo szerokiej palecie. https://www.bigplanes.nl/contents/en-uk/d261_4-cycle_Engines.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wodzu 7 Opublikowano 22 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 Dzięki za info ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi