jethrotull Opublikowano 17 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2020 To co na zdjęciach z pełnym wyposażeniem waży 780g Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jethrotull Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Poleciał. Ostateczna waga 967g 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytan12 Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Gratulacje?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal4x4 Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Też gratuluję! Bardzo fajnie lata, widzialem, ze chyba testowałeś też zakręty płaskie na samym sk, ładnie też wyszły. A przede wszystkim podoba mi się, że lot był dosyć wolny ( zwłaszcza w porównaniu z twoimi "nacoxowanymi" modelami) i bez inwazyjnego dźwieku - sam relaks! ( to tylko moja opinia). Pozdr. M Ps. Może dodałbyś parę fotek ukończonego modelu, bo w wątku nie ma zdjecia modelu z gotowym podwoziem? m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFALR30 Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Gratuluję oblotu. Do zobaczenia na lotnisku - może będę miał przyjemność obejrzeć Twój model w realu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grifon Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Waży dokładnie tyle co mój co jest o 10 cm mniejszej rozp. i o połowe mniejszym akumulatorem, brawo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jethrotull Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2020 W dniu 6.08.2020 o 15:38, Michal4x4 napisał: Może dodałbyś parę fotek ukończonego modelu, bo w wątku nie ma zdjecia modelu z gotowym podwoziem? m Oczywiście. O ile samo podwozie jest pancerne i jestem z niego bardzo zadowolony, o tyle kartonowe owiewki są do niczego i będę musiał zrobić inne - z celuloidu lub z laminatu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi