AKocjan Opublikowano 28 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 Lot z kilkoma niskimi przelotami 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr28 Opublikowano 29 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 Nie wiem czemu ma służyc ten film?Bo na nim ,ani nisko,ani niebezpiecznie to na pewno nie jest. Chyba dążysz do tego żeby w tym dziale tylko Twoje filmy były w jak największej liczbie i w formie super,hiper poradnika jak to latać i lądować? Powiem Ci tak-(skoro wrzucasz tu film to mam prawo go skomentować i Ty musisz się z tym liczyć),nic specjalnego nie pokazałeś,latanie od chmurki do chmurki,żaden to wzór latania nie wiadomo jak szybkiego i niskiego ,a już gdzie te czyhające niebezpieczeństwa to nie mogę zrozumieć.Nie chwaląc się-potrafię lepiej i dużooo niżej? Jak i 3/4 osób z tego forum i nie robią z tego wielkiego aj-waj. Pozdrawiam ,szkoda miejsca na forumowym serwerze na takie filmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AKocjan Opublikowano 29 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 @piotr28 Nie jest to film instruktażowy czy poradnik tylko ogólnie prezentacja modelu w powietrzu. Według mnie F-4 bardzo ładnie się prezentuje na tym filmie. Przeszkody to głównie drzewa nad którymi sobie nisko przelatuje . 9 godzin temu, piotr28 napisał: Nie chwaląc się-potrafię lepiej i dużooo niżej Kolega lata modelami EDF? Na kanale widzę samoloty akrobacyjne / park flyery . Każdy model wymaga innych umiejętności czy obycia z fizyką lotu. Np mój model jest podatny na przeciągnięcia dynamiczne, Twoje piękne akrobaty już nie ;). Pozdrawiam PS To film na YT, nie powinien zajmować pamięci serwera forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr28 Opublikowano 29 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 Kolega nie ma manii nagrywania wszystkiego co ma do latania,więc nie ma na kanale swym,każdego modelu który posiada....i nie musi mieć, bo nie ma parcia na szkło... Ale te mądre opisy filmów już miejsce zajmują...zaśmiecanie forum kolejnymi wątkami filmowymi przez Ciebie to fakt.Na dodatek nie wnoszącymi nic. No to jak nad drzewami to rzeczywiście nisko i niebezpiecznie....tylko ze ja na Twoim filmie nie za bardzo widze te przeloty nad drzewami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AKocjan Opublikowano 29 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 @piotr28 w takim razie jakie modele EDF posiadasz ? Coś z chowanym podwoziem ? Kupne ? Ogólnie zaczynam zastanawiać się nad F-14 (coś w podobnych rozmiarach do mojego F-4) Prosiłbym o radę, może jakiś model byłby warty polecenia ? Lubię latać modelami dlatego nagrywam filmy Nie jest to coś w rodzaju parcia - uwielbiam temat i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 30 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2020 15 godzin temu, AKocjan napisał: Lubię latać modelami dlatego nagrywam filmy Jak ktoś lubi latać, to lata i się cieszy. Jak ktoś lubi filmować - to filmuje i też się z tego cieszy. Jak ktoś uwielbia pokazywać swoje latanie, to zarzuca forum filmami. To chyba chciał przekazać Ci Piotr. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AKocjan Opublikowano 30 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2020 2 minuty temu, Bartek Piękoś napisał: Jak ktoś lubi latać, to lata i się cieszy. Jak ktoś lubi filmować - to filmuje i też się z tego cieszy. Jak ktoś uwielbia pokazywać swoje latanie, to zarzuca forum filmami. To chyba chciał przekazać Ci Piotr. W sensie ja latam, mnie nagrywają - precyzując swoją wypowiedź Stworzyłem kanał, ponieważ w Polsce takowych dużo nie ma (traktujących o modelach RC). Ogólnie lubię się dzielić swoją pasją, myślę że to nie grzech. Po to chyba to forum. @Bartek Piękoś W dniu 29.06.2020 o 11:25, piotr28 napisał: Nie chwaląc się-potrafię lepiej i dużooo niżej ^ czy ja gdzieś piszę takie komentarze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2020 Zamęczysz tę swoją lepszą połowę kręceniem filmików. [...] filmików. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AKocjan Opublikowano 4 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2020 W dniu 30.06.2020 o 22:37, Jerzy_R napisał: Zamęczysz tę swoją lepszą połowę kręceniem filmików. [...] filmików. spokojnie, to nie druga połówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2020 @AKocjan F-14 Na dwóch EDF-ach i ze zmienną geometrią skrzydeł robi wrażenie. Na żywo nie widziałem ale filmów sporo. Pierwsza wersja miała EDF-y 70 ki teraz wsadzili 80-ki i to lata na 12s BTW F,-14 to mój ulubiony myśliwiec. F-4 Phantom II w locie prezentuje się świetnie. Widzę też że starasz się latać makietowo. Ładne ujęcia. Ja co prawda latam makietami heli ale EDF-y też mi się podobają. Funcubem takim jak skasowałeś z kolegą bawię się 3 rok. Jeszcze mi się nie znudził. Nawet zakręty na plecach robi ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AKocjan Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2020 3 godziny temu, Krzysiek "Viper" napisał: @AKocjan F-14 Na dwóch EDF-ach i ze zmienną geometrią skrzydeł robi wrażenie. Na żywo nie widziałem ale filmów sporo. Pierwsza wersja miała EDF-y 70 ki teraz wsadzili 80-ki i to lata na 12s BTW F,-14 to mój ulubiony myśliwiec. F-4 Phantom II w locie prezentuje się świetnie. Widzę też że starasz się latać makietowo. Ładne ujęcia. Ja co prawda latam makietami heli ale EDF-y też mi się podobają. Funcubem takim jak skasowałeś z kolegą bawię się 3 rok. Jeszcze mi się nie znudził. Nawet zakręty na plecach robi ? Dzięki, F-14 również bardzo mi się podoba. Obecnie Freewing zaprezentował bardzo ładnego miga 29 (również dwie turbiny 80mm 2x 6S). Nie wiem czy na coś się nie skuszę . Funcuby to pancerny bydlaki, oba już naprawione . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Ja na wiosnę zaliczyłem funcubem awarię serwa na sterze wysokości. Korkociąg płaski na plecach. Serwo oddało całkowicie w dół. Samolot naprawiłem szybko. Garnek z gorącą wodą i parą uczyniły cuda ? 4 minuty temu, AKocjan napisał: Dzięki, F-14 również bardzo mi się podoba. Obecnie Freewing zaprezentował bardzo ładnego miga 29 (również dwie turbiny 80mm 2x 6S). Nie wiem czy na coś się nie skuszę . Funcuby to pancerny bydlaki, oba już naprawione . Mig-29 to też bardzo kusząca pozycja. W sumie latają u nas ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi