robertus Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Spieszę donieść, że mam taką ładowarkę Szukałem czegoś nowego gdy moja Redox Beta zaczęła świrować - przycisk start coś nie styka. Ma dwa osobne kanały w których można ładować kompletnie różne pakiety, albo używając rozgałęźnika kabla mocy (brak w zestawie, ale to zwykły Y) spiąć dwa kanały i mieć podwójny prąd np do dużych pakietów. Menu klarowne i przejrzyste. Na pierwszy rzut oka jest mniej ustawień niż w starej, czy to lepiej, jeszcze nie wiem. Pokrętlem operuje się w menu. Instrukcja po angielsku M6D Manual V1.1.pdf Strona producenta: https://www.toolkitrc.com/m6d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolocik Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Fajna, Daj proszę znać, czy jest głośna, tj. czy miło szumi, czy chodzi jak napęd do odrzutowca. Kupiłeś przez stronę toolkitrc ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Bardzo ładnie działa jest cicha używam już miesiąc i jestem zadowolony . Wczoraj zamówiłem drugą dla kolegi w bardzo dobrej cenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Kupiłem na aliexpres razem z zasilaczem toolkitRC ADP100. Konkretnie tutaj: https://pl.aliexpress.com/item/4001174986849.html Przy ładowaniu jest cicha jak makiem zasiał. Wentylatorek włącza się przy rozładowywaniu. Jeszcze muszę rozkminić temat ładowania 1S, bo wydaje mi się, że nie doładowuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek1989 Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Podobna cena do Isdt Q6 Pro, a na papierze wygląda lepiej, zwłaszcza jeśli chodzi o prąd rozładowywania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a2j Opublikowano 1 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2020 Heh ja kupiłem dwie ToolkitRC m6 by mieć dwu kanałową ładowarkę :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 4 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2020 A jest możliwość kalibracji? Bo potem roznie bywa. Wysłane z mojego K6000 Pro przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 5 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 5 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2020 Interesująca, ciekawe jak dryft temperaturowy mostków pomiarowych. I ciagle mam dylemat czy grzebać w uszkodzonych Imax czy tą kupić Wysłane z mojego K6000 Pro przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi