Konrad_P Opublikowano 7 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 Jeśli ktoś zainteresowany analizą to wstawiam PDFa z cząstkowymi wynikami. document czastowe.pdf Albo trochę zwięzłej document czastkowe 2.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damek Opublikowano 7 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 Jeszcze raz wielkie podziękowania dla wszystkich, którzy byli za super atmosferę i bardzo dobre współzawodnictwo. Wrzucam parę wybranych zdjęć, a także link do dysku z wszystkimi chociaż nie ma ich zbyt dużo ( nie zawsze chciałem lądować za wcześnie ). Co do wyniku to się zbytnio nie spodziewałem, ale patrząc na wyniki pozostałych z tej rundy pomógł mi mój model w tym akurat( o zgrozo) po prostu nie byłem się w stanie wyżej wznieść w tej rundzie heh. Reszta to już przypadek. Zdjęcia modelu nie będę wstawiać bo się nie ma czym chwalić, ale na zdjęciach od Pawła jest on nawet widoczny na kilku klatkach także ciekawscy mogą zobaczyć. https://drive.google.com/drive/folders/1eMslK2gXI_x_0rf3ESmB1aFYBIvW6FrN?usp=sharing 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kielonnn Opublikowano 8 Września 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 Witajcie Poniżej link od Pawła z zawodów Pozdrawiam 3 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpazo Opublikowano 8 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 A ja chcę podziękować za super dyscyplinę wszystkich obecnych i wzajemną pomoc w trakcie zawodów aż miło popatrzeć jak seniorzy się bawią,. Kondzio narzeka na swój wynik a ja uważam że i tak fajnie polatał i koledzy dali mu polatać. Najnormalniej jako orkiestra organizacyjna nie powinien startować i się zajeżdżać bo starty z organizacją nie idą w parze. No ale głód startów jest mocniejszy. Mam nadzieję że w przyszłym roku w dniach startu odsuniemy go z pracy którą można inaczej zorganizować i dać mu spokoju trochę aby mógł się cieszyć ze startów i byle czym nie zawracać sobie głowy ludzie są od tego a co najciekawsze że jest to zdanie większości zawodników Władek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 9 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2020 No to pięknie sobie polataliście, szkoda że nie mogłem pobawić sie z Wami Dla mnie to zdjęcie wygrywa, szczególnie intrygującym wielowzniosem skrzydła i dość ciekawym sposobem na odłączanie akumulatora. Barwa za umiejętność pstryknięcia tam gdzie coś sie dzieje 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 9 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2020 7 godzin temu, cZyNo napisał: No to pięknie sobie polataliście, szkoda że nie mogłem pobawić sie z Wami A żebyś wiedział. Pogoda była idealna na Maxę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi