AKocjan Opublikowano 6 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2020 Lądowisko między drzewami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 6 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2020 Bardzo trudne warunki do lądowania. Działa tylko przy zero wiatru. Ale mam pytanie, skoro startujesz i lądujesz między drzewami to gdzie latasz, nad lasem, czy obok masz polanę? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AKocjan Opublikowano 6 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2020 @robertus latam częściowo nad lasem, częściowo nad łąką (na której uczyłem się latać RC, obecnie już zarośnięta). Dużo miejsca nie ma i trzeba uważać, żeby modelem nie wlecieć za drzewa . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hotpoint Opublikowano 6 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2020 Zawsze myślałem, że to ja mam karę, bo moje lotnisko to prosta droga w polu, ale patrząc na Twój film dopiero zrozumiałem jakim jestem szczęściarzem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi