cZyNo Opublikowano 12 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2020 Miałeś Graupnera i byłeś zadowolony, to kup znów Graupnera i dalej będziesz zadowolony. Nie ma problemów z zasięgiem, odbiorniki dostępne w rozsądnych cenach z wbudowaną telemetrią, itp itd. MC20 ma sporawo wbudowanych funkcji i na bardzo wiele fanaberii i pomysłów pozwala. A ceny na te pulpity są bardzo atrakcyjne. Inna opcja to trochę bardziej rozbudowany MC26 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksdl Opublikowano 12 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2020 Jedna uwaga i MC-20 i MC-26 to już chyba produkty tylko ze "starej" produkcji, aktualna strona przyznaje się tylko do MC-28, a na stronie amerykańskiego dystrybutora na dzień dzisiejszy pulpitów nie ma wcale. Może Graupner przygotowuje jakąś nową serię, już "made in Korea"??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 13 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2020 MC20 jest do dostania z drugiej ręki w dobrej cenie i w bardzo dobrym stanie, MC26 jest w sklepach po około 510EUR. Od kilku lat wszystkie radia Graupnera były Made in China albo Korea. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 13 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2020 Diabeł wie co się tam psuje, mam jeden niesprawny i chcę go wygrzać hotairem, ale mi się nie chce .-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi