Grzesiek Opublikowano 1 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Obkleiłem górne skrzydelko i na dzisjaj bylo by na tyle.Porobilem fotki . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bojler Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 Grzesiek coś stanąłeś w miejscu, gdzie dalsze postępy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 8 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Wreszcie prace troche drgneły!!Zamontowane serwa,bowdeny do napedu wysokosci i kerunku-wszystko wyregulowane i poustawiane w apce,oraz zrobiony naped przepustnicy i zamontowany zbiornik. :jupi: Juz blizej,jak dalej do latania chociaz te koncowe prace mnie męcz strasznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWEL B Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 NO NO NO za tydzień na loty model będzie gotowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 8 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Za tydzien to moze jeszcze nie ,ale za dwa kto wie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 11 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Dzisjaj udalo mi sie troche posiedziec przy modelu i efekt jest jeszcze zlozyc w calosci dodac pasy ozdobne z foli żółtej i czekac na pogode. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareq Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 No piknie wygląda. A i pilotowi się podrosło :lol2: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 11 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 No podroslo dobrze byl karmiony :lol2: a tak na serio zmienilem bo tamten byl za maly i denno wygladalo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Pilot to wykapany Grzesiek Pogoda się szykuje na sobotę i niedzielę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 11 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Ja tam Darku nie widze podobienstwa hehehehhe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bojler Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 No Grzesiek odwaliłeś kawał dobrej roboty jeszcze tylko chrzest i w powietrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snelek Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Sorki Grzesiek ze robie ci balagan,mowisz i masz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 14 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Witam ! A oto ostatnia odsłona smitha ,szkoda ze juz skonczony bo milo bylo dla was prowadzic relacje jak i czytac opinie wasze.Ale mam cos juz w planach i niebawem moze znowu sie zaprezentuje z nowa budowa Dzieki wszystkim za wsparcie.Cała budowa trwała ok 2 miesiecy ,a waga gotowego modelu do lotu tylko bez paliwa to 1750G czyli o 50 G wiecej niz zakladalem na poczatku budowy. Smith miniplane by Grzesiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareq Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Niezła waga wyszła. SIG przy swoim zestawie podaje chyba 2380g. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 15 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 Marek wyszlo niezle z waga ale, na moj gust to jeszcze by mozna bylo z 150G uciac.Np.zrobic wszystko z miekiej balsy.Ja robilem ze sredniej na kesony dac ciensza np.srednia 1mm zamiast 1,5 jak dalem ,no ale czlowiek czy sie na bledach Co do SIG-a to moim zdaniem przegieli z materialami i waga strasznie .Przeciez wiadomo ze jak cos jest ciezsze to przy zderzeniu z gleba posiada wieksze energie wiec tak czy siak to kasacja modelu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadek041 Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 Witam cały czas śledziłem budowę nie pisałem postów czekałem na zakończenie i się doczekałem moje szczere gratulacje wspaniała robota modelik prezentuje się świetnie no i w końcu to dwupłat ma swój urok jestem ciekaw wrażeń z oblotu pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 15 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 Tadzik dzieki za pochwalke Obiecuje Tobie ze zamieszcze fotki i film z lotu ale jak sie pogoda zrobi bo narazie to sama zgnilizna i deszcz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadek041 Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 Ok trzymam za słowo i życzę fajnej pogody oby była Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 15 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 Juz w calosci bo nie ktorzy chcieli ze śmiglem fotke: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bojler Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 No i tak, Smith skończony, pogoda do bani i z latania nici. Więc na filmik z oblotu trochę poczekamy a Grzesiu tak się napracował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.