grzegor Opublikowano 17 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 Natrafiłem na taki film: Co o tym sądzić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 18 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2021 a ja natrafiłem , zupełnie przypadkiem na tę stronę + powiązaną z nią https://www.facebook.com/303jagsquaduk/?fref=mentions z mojej strony olbrzymi szacun dla załozyciela strony na FB https://www.facebook.com/BBMF.Official/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uszek Opublikowano 18 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2021 I znowu Spit Arkadiusza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 18 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2021 7 minut temu, Uszek napisał: Arkadiusza? no nieee.....Zumbacha......Arek pewnie chciałby , ale......jak to mówią "chciała by dusza do Raju " polecam obie strony na FB......super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uszek Opublikowano 18 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2021 Wiem, że Zumbacha ale Arek ma podobnego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegor Opublikowano 18 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2021 To nie jest zamiana V z IX. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 18 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2021 (edytowane) 10 minut temu, Uszek napisał: ......ma podobnego..... noooo....."prawie Żywiec "? na ale wróćmy jak to mówią Francuzi " do naszych baranów" , bo nie o Arka tu chodzi strona poswięcona historii Polskiego Lotnictwa, asom, bohaterom....bardzo cenne i celne komentarze Edytowane 18 Marca 2021 przez d9Jacek uzupełnienie wiadomości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegor Opublikowano 18 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2021 A może jednak jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariuszj Opublikowano 18 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2021 3 godziny temu, grzegor napisał: Dobra nara... Czy ktoś k...a oglądną ten film? Ale o co chodzi? Nigdy się nie reinkarnowałeś czy co? Reinkarnacja ludzka rzecz i nie ma co debatować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 18 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2021 3 godziny temu, grzegor napisał: Czy ktoś k...a oglądną ten film obejrzałbym ale nie mogę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegor Opublikowano 18 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2021 3 godziny temu, dariuszj napisał: ... nie reinkarnowałeś czy co? Wielokrotnie... właśnie teraz nastąpiło jedno z tych zjawisk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi