grzegor Posted November 17, 2020 Share Posted November 17, 2020 Natrafiłem na taki film: Co o tym sądzić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
d9Jacek Posted March 18, 2021 Share Posted March 18, 2021 a ja natrafiłem , zupełnie przypadkiem na tę stronę + powiązaną z nią https://www.facebook.com/303jagsquaduk/?fref=mentions z mojej strony olbrzymi szacun dla załozyciela strony na FB https://www.facebook.com/BBMF.Official/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uszek Posted March 18, 2021 Share Posted March 18, 2021 I znowu Spit Arkadiusza? Link to comment Share on other sites More sharing options...
d9Jacek Posted March 18, 2021 Share Posted March 18, 2021 7 minut temu, Uszek napisał: Arkadiusza? no nieee.....Zumbacha......Arek pewnie chciałby , ale......jak to mówią "chciała by dusza do Raju " polecam obie strony na FB......super Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uszek Posted March 18, 2021 Share Posted March 18, 2021 Wiem, że Zumbacha ale Arek ma podobnego? Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzegor Posted March 18, 2021 Author Share Posted March 18, 2021 To nie jest zamiana V z IX. Link to comment Share on other sites More sharing options...
d9Jacek Posted March 18, 2021 Share Posted March 18, 2021 (edited) 10 minut temu, Uszek napisał: ......ma podobnego..... noooo....."prawie Żywiec "? na ale wróćmy jak to mówią Francuzi " do naszych baranów" , bo nie o Arka tu chodzi strona poswięcona historii Polskiego Lotnictwa, asom, bohaterom....bardzo cenne i celne komentarze Edited March 18, 2021 by d9Jacek uzupełnienie wiadomości Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzegor Posted March 18, 2021 Author Share Posted March 18, 2021 A może jednak jest? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dariuszj Posted March 18, 2021 Share Posted March 18, 2021 3 godziny temu, grzegor napisał: Dobra nara... Czy ktoś k...a oglądną ten film? Ale o co chodzi? Nigdy się nie reinkarnowałeś czy co? Reinkarnacja ludzka rzecz i nie ma co debatować Link to comment Share on other sites More sharing options...
d9Jacek Posted March 18, 2021 Share Posted March 18, 2021 3 godziny temu, grzegor napisał: Czy ktoś k...a oglądną ten film obejrzałbym ale nie mogę? Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzegor Posted March 18, 2021 Author Share Posted March 18, 2021 3 godziny temu, dariuszj napisał: ... nie reinkarnowałeś czy co? Wielokrotnie... właśnie teraz nastąpiło jedno z tych zjawisk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts