kaczma2 Opublikowano 19 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2021 Stan dzisiejszy. Pokład przyklejony, ster i serwo wstawione w 1 kolejności, wał wklejony w 2 kolejności a powinno być odwrotnie i potem miałem kłopoty i dopasowanie. Cały pokład wyszpachlowałem i potem pomaluję. Nie jestem zadowolony. Wyszło nie tak jak powinno. Wręgi nie sprawdzone i nadbudówka zwichrowana. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczma2 Opublikowano 21 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 Zrobiłem w odpowiednim miejscu przecięcie nadbudówki i zwichrowanie się wyrównało. Przykleiłem odbojnice. Namoczyłem listwę i przy pomocy lutownicy powyginałem. Podłoga. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczma2 Opublikowano 23 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 Nadbudówka. Ławki i schodki wklejone, maszt zamocowany, uchwyty pomalowane. Kadłub pomalowany na czarno, pierwsza warstwa. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczma2 Opublikowano 25 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 Motorówka zasmakowała wody. Rufa musi być dociążona. Kadłub będzie jeszcze raz malowany. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczma2 Opublikowano 29 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2021 Model gotowy, prawie. Brakuje odbijaczy. Nie jestem zadowolony z wykonania modelu. Nadbudówka z przodu nie przylega do pokładu. Popracuję nad tym. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JADAR62 Opublikowano 29 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2021 Biorąc pod uwagę ilość czasu jaką mu poświęciłeś, to nie jest źle. Brawo. A powiedz, jak zrobiony jest napis nazwy motorówki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczma2 Opublikowano 30 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 W sklepie papierniczym na karcie jest mnóstwo literek naciętych, samoprzylepnych. Są różne rozmiary i kolory. Odrywa się po 1 literce i nakleja. Gdyby plan był lepszy to i model byłby lepszy. Nawet odbojnice na widoku z boku są grubsze od widoku z góry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczma2 Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Miało być pływanie a był lany poniedziałek i to zimowy. Ta figurka kapitana oczywiście za mała o 1/3 ale chciał sobie postać w modelu to go postawiłem. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczma2 Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2021 W sobotę było drugie pływanie motorówki. Więcej i film na Imprezy i spotkania regionalne/Północ/Pływanie-Bydgoszcz i okolice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi