Paweł Prauss Opublikowano 10 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 Kurła nic nie działa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolocik Opublikowano 10 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 Nic, czyli co? Pytam, bo nie siedzę w mediach poza forum, wodą, gazem i prądem... [edit] A, ok już czytam o strajku mediów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jetfan Opublikowano 10 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 19 minut temu, Paweł Praus napisał: Kurła nic nie działa... Możesz sobie włączyć TVP Info jak masz mocne nerwy, ew. TVP1 z transmisją mszy... 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolocik Opublikowano 10 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 I jeden z komentarzy pod artykułem w mediach internetowych ..."W ramach protestu media dziś będą podawać tylko prawdę.."... 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 10 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 Dlatego tym bardziej trzeba się trzymać z daleka od politykowania, bo nas po prostu wyłączał ps a wcześniej się jeszcze pokłócimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 10 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 Posłuchajcie Ziemkiewicza właśnie o tym mówi o ciekawie bo można się czegoś dowiedzieć Wysłane z mojego CPH2021 przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 10 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 Paweł , nic się nie dzieje...to tylko Der Onett lody próbuję kręcić wspólnie z LisWeekiem 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 10 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 Dla leniwych link bo bez linku ani rusz Wysłane z mojego CPH2021 przy użyciu Tapatalka 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 10 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 A możemy forum traktować jako ucieczkę od tego całego bałaganu? Kolejne tematy polityczne rodzą się codziennie, naprawdę chcemy się tu obrzucać gównem jak na forum "onetu"? Ja lubię na forum odpocząć a nie szargać sobie nerwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 10 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 8 minut temu, qpa napisał: A możemy forum traktować jako ucieczkę od tego całego bałaganu? Kolejne tematy polityczne rodzą się codziennie, naprawdę chcemy się tu obrzucać gównem jak na forum "onetu"? Ja lubię na forum odpocząć a nie szargać sobie nerwy Kuba, spokojnie, wszystko jest w porządku ...nikt tu nikogo nie atakuje... to że polskojęzyczne ( czyli niemieckie) media próbuja kręcić lody to nic w tym dziwnego bo Niemcy mają w tym interes , no taki quasi Nord 2...są osoby które to kupuja a sa i takie które wiedza o co w tym wszystkim biega. Akurat i Ziemkiewicz i Gadowski mają bardzo wyważone komentarze a że nie są po myśli wszystkich to juz zupełnie inna sprawa. Jak Springer parę razy przegra , a juz parę procesów przegrał to się uspokoi....to że Weglarczyk z Lisem robią za nienaganne kurtyzany to tez jest znane 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 10 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 Ale tu nie chodzi nawet o dzisiejszą sytuacje, tylko usiłujecie komentować co jakiś czas inny temat, a mi to nie pasuje i już. Ile razy trzeba o tym pisać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 10 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 Paweł zapytał to mu odpowiedziałem a o co chodzi wiadomo o kasę a moim zdaniem jak cię stać na reklamę w tv to cię stać i na podatek. Dlaczego oni nie mają płacić jak wszyscy płacimy. Może to pozwoli na np. zmniejszenia VAT ?Wysłane z mojego CPH2021 przy użyciu Tapatalka 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damdam Opublikowano 10 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 Niemce się na nas pogniewali:))))). Trzeba uważać, może Wermacht wpaść z wycieczką:(. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziobak Opublikowano 10 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 Czyli, wracamy do XX wieku, a podobno mamy XXI- jestem ciekawy, czy dożyję do XIX wieku, a wszystko na to wskazuje. Jedna i jedyna prawdziwa TVP ze swoimi kilkoma programami, regionalne gazety już wykupione. Czy to nie scenariusz Węgierski ???????Teraz te kupione czasopisma ,będą musiały być wykupywane przez firmy państwowe , bo same się na rynku nie utrzymają -tak bywało ze słynną Trybuną Ludu. Wiadomo ,że młodzi z dala od gazet, czyli zostają tylko nie reformowalni emeryci, których na policjanta ,czy na wnuczka , a nawet na kominiarza można zrobić w wała - to już chyba jakiś analfabetyzm wtórny, nawet Amber Gold niczego ich nie nauczył. Nie jestem zwolennikiem żadnej partii ,bo one nie różnią się tak mocno od PZPR, ale powolne odbieranie mi mojej wolności zaczyna mnie drażnić. Marek- zmniejszenie VAT????? W cuda to wierzą tylko ludzie w Ameryce Łacińskiej 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolocik Opublikowano 10 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 Też jestem za wywalaniem tematów politycznych i religijnych w kosmos. Te komentarze co piszemy można równie dobrze pisać jako komentarze pod prowokującymi artykułami w mediach. Dlaczego mamy dawać się w to wkręcać na naszym forum dotyczącym naszego hobby??? Wystarczy, że wkręcamy się na spotkaniach rodzinnych, z kolegami w pracy i przy lataniu, na innych forach itd. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 10 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 9 minut temu, dziobak napisał: ......regionalne gazety już wykupione.... Passau Presse wystawiło się na sprzedaż to i zostało kupione.....takie jest prawo rynku , co w tym dziwnego? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 10 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 A bzdury piszesz i siejesz defetyzm to do dziobaka Wysłane z mojego CPH2021 przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziobak Opublikowano 10 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 A w którym to miejscu napisałem bzdury???????mam prawo myślenia po swojemu????????Jeszcze konstytucja mi to zapewnia? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. qba Opublikowano 10 Lutego 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 Dobra, dziękuje i pozdrawiam. 3 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi