Adam1S Opublikowano 14 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2021 Czy ktoś może mi podpowiedzieć jak w aparaturze - używając mikserów, funkcji specjalnych oraz wyłączników logicznych - ustawić "zatrzask". To znaczy żeby po wyłączeniu silnika wyłącznikiem i ponownym włączeniu silnik nie wystartował pomimo drążka pozostawionego w pozycji dodanego gazu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarobest Opublikowano 14 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2021 Może to masz na myśli? O ile używasz OpenTX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam1S Opublikowano 19 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2021 Tak , to jest to , po kilku próbach i przemyśleniach , ustawiłem swoją aparaturę na podstawie Twojej sugestii i mam to co chciałem, czyli bezpieczny wyłącznik silnika w moich modelach - przesiadłem się z Turnigy 9xrpro na Jumper T18 z OpenTx i kilku rzeczy nie mogłem rozkminić. Dziękuję za podpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rook FPV Opublikowano 20 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 Adam1S Poczytaj sobie to Bramka logiczna – Wikipedia, wolna encyklopedia bo bez tego ani rusz żeby coś wykombinować więcej niż podstawowego w OTX. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam1S Opublikowano 20 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 42 minuty temu, Rook FPV napisał: Adam1S Poczytaj sobie to Bramka logiczna – Wikipedia, wolna encyklopedia bo bez tego ani rusz żeby coś wykombinować więcej niż podstawowego w OTX. Nie za bardzo rozumiem co miałeś na myśli - jeżeli masz jakieś sugestie , albo chcesz podzielić się wiedzą to po prostu napisz o co ci chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rook FPV Opublikowano 29 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2021 W dniu 20.03.2021 o 08:47, Adam1S napisał: Nie za bardzo rozumiem co miałeś na myśli A co tu rozumieć? odpal tego linka co wyżej podałem i poczytaj. W dniu 20.03.2021 o 08:47, Adam1S napisał: jeżeli masz jakieś sugestie , albo chcesz podzielić się wiedzą to po prostu napisz o co ci chodzi. Podzieliłem się i nawet skorzystałeś (kilka postów wyżej). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam1S Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Uważam że jeżeli masz coś do powiedzenia to napisz , a nie odsyłaj do jakichś dziwnych linków , no chyba że masz w tym jakiś interes np. nie mając nic do zakomunikowania nabijasz sobie posty. Choć oczywiście możliwe że jesteś informatykiem i chcesz błysnąć informując , że rozumiesz teorię bramek logicznych. Niemniej jednak wydaje mi się że to jest forum modelarskie i uczestnicy tego forum interesują się sprawami modelarskimi , (no przynajmniej ja). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rook FPV Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Ty tak pieprzysz serio czy jaja sobie robisz ? może przeczytaj od początku posty ze zrozumieniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Paweł, podesłałeś link już po tym, jak Adam swój cel osiągnął (nawiasem mówiąc zawartość linka jest raczej z tych ciężkostrawnych). Stąd pewnie wątpliwości Adama co do Twojej intencji. Obaj panowie zluzujcie szorty. I Wesołych Świąt! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam1S Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Oczywiście Bartku popieram Twoje zdanie , a kolega Paweł to chyba nie za bardzo rozumie co mówi - bo i owszem to z jego postu ustawiłem to co chciałem na aparaturze (adres postu podpowiedziany przez Czarka , tam był pięknie opisany sposób ustawiania uzbrojenia przepustnicy , właśnie tak jak dla modelarza bez poruszania teorii) , ale to nie oznacza , że mam od razu studiować teorię bramek logicznych. O języku nie wspomnę - wydaje mi się , że nie powiedziałem niczego co mogłoby wskazywać , że używam pieprzu , czy też atrybutów świąt wielkanocnych , (a w każdym razie starałem się). 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi