Nastin Opublikowano 24 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 Witam wszystkich. Może ktoś podpowie jak to nazwa była tego silnika? CMB 3,5 to wiem tylko który? I do czego był używany? Samochód hmm... ten wydech ? Znów do łódki brakuje głowicy wodnej a wygląda to wszystko na oryginał. Może ktoś ma katalog z tamtych lat gdzie była nazwa i przeznaczenie tego silniczka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 24 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 To jest jakiś skladak mysle że to stara valwola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 24 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 Wał, głowica i gaźnik zdecydowanie wskazują na autko ? Taki wydech też w niczym samochodzikowi nie przeszkodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Granacik Opublikowano 24 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 Tak mi się widzi, że to mogło być buggy 2WD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 25 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 Myslę że nie zaszkodziło by zapytać p.Mauro Braghieri http://www.cmb-motori-italia.com/Contact us.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nastin Opublikowano 26 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2021 Składak chyba nie wszystko wygląda na oryginał tylko że bardzo stary. Co do p.Mauro co ja będę zawracać głowę starym złomem:D Jestem ciekaw jak mógł wyglądać samochód pod taki wynalazek, najbardziej pasuje do uwięzi ale po co wtedy gaźnik rc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 27 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2021 Do uwięzi to nie zabardzo,wogóle do latających zapomnij.Wydech jest problemem. Co do zapytania p.Mauro to wlasnie ja bym zapytał.Znam Maura osobiscie bo razem startujemy w FSR-ach.Bardzo sympatyczny koleś.Bardzo biegle rozmawia po angielsku więc nawet translatorem coś wyskrobiesz.Tak myślę ze ten silnik to jeszcze wyrób jego ojca Camilia.Ktory już nie żyje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nastin Opublikowano 29 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2021 Chodziło mi o samochody na uwięzi. Ja z nim też startowałem w jednym biegu w FSR V35 na mistrzostwach na Węgrzech już ładnych parę lat temu. Imbra widziałem w przyszłym roku organizuje mistrzostwa u nas to pewnie będzie to wtedy się zapytam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
symon5 Opublikowano 2 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2021 Na uwięzi inna konstrukcja a gażnik także CL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi