japim Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Cześć Wszystkim. Jak wiecie ostatnio sporo modeluje w 3D, ale lubię czasami rozrywkę analogową - w tym gdy planszowe. Nie jestem jakimś mega fanem kickstarterów (bo w jeden wtopiłem), ale np na zrzutce (czyli też crowdfunding) udało nam się zebrać 2 lata temu trochę grosza na wyjazd z reprezentacją do Chin. Tak więc pomimo tego rozdarcia wewnętrznego wsparłem rodzimy projekt gry Astrogórnicy : https://wspieram.to/astrogornicy Od razu zaznaczam, że nie mam absolutnie żadnych powiązań z tą zbiórką - oprócz tego że sam ją wsparłem i że brakuje tak niewiele aby ufundować wydanie tej gry. Jako że jestem fanem tego rodzaju gier to szkoda by było aby się zrzutka nie udała. Może są jacyś fani gier off-line i też z chęcią zakupiliby taką grę? Na chwile pisania tego posta brakuje ok 10 wpłat. Wziąłem wersję bida - papierową (ale jakościowo na wysokim poziomie), bo planuję figurki (barki) zaprojektować i wydukować sobie sam :D... a co - taki analogowo-cyfrowy misz-masz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Sokol Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2021 O gra planszowa związana z kosmosem... Idę rzucić im parę złotych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viper Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2021 He he, przypomniał mi się "Gwiezdny kupiec", gra sprzed chyba 35 lat. Zarywaliśmy noce w liceum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2021 1 godzinę temu, Patryk Sokol napisał: O gra planszowa związana z kosmosem... Idę rzucić im parę złotych W swojej kolekcji mam Race for the Galaxy. Tez fajna gierka w realiach kosmosu. Ogolnie jakoś mam słabość do kosmicznych gier. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Sokol Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2021 3 godziny temu, japim napisał: W swojej kolekcji mam Race for the Galaxy. Tez fajna gierka w realiach kosmosu. Ogolnie jakoś mam słabość do kosmicznych gier. Przed pandemia często graliśmy że znajomymi w Terraformację Marsa z dodatkami. Gra na solidne 4h, miejsca na stole trzeba tyle, że od razu polecam się na jakimś stole warsztatowym rozkładać Ale szczerze polecam, poza tym, że się dobrze gra, to jeszcze do tego dobrze zresearchowana gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi