REKIN Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Nie było tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2021 A ile prądu chcesz ciągnąć z tego pakietu? Jeżeli XT60 Ci nie wystarczy to odpowiedź jest prosta. Ps. Treść tematu tzw "z dupy"... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Co to za różnica jaki masz pakiet 5000 czy 1000 czy 3s czy 10s. Wszystko zależy ile A będziesz ciągnął z pakietu. Jak 1A to XT30 wystarczy. A temat faktycznie popraw bo jest tak jak Przemek powiedział do dup*. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktoreksz Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Akumulatory 5S i więcej przy podpinaniu zauważalnie iskrzą, co ponoć nie jest korzystne dla zasilanej elektroniki, więc ja we wszystkich swoich wymieniłem wtyczki na XT90 antispark właśnie. Koszt niewielki, spokój ducha bezcenny. Moje modele zasilane takimi akumulatorami pobierają maksymalnie 50-90 A. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzioch Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Wtyczki do pakietu producent dobiera pod max. prąd jaki może oddać pakiet. To ze raz z pakietu pociągniemy 10A a raz 60A lub więcej nie oznacza przecież że będziemy zmieniać wtyczki w zależności od poboru prądu przez silnik czy inny odbiornik. To nie bezpiecznik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REKIN Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Co dwie głowy to nie jedna pozdrawiam serdecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi