dekooral Opublikowano 30 Czerwca 2021 Opublikowano 30 Czerwca 2021 Witam. Chciałem się pochwalić nowym nabytkiem. Zakupiłem go od kolegi z forum. Wersja Kit, czyli coś co nie do końca lubię. Niestety lepiej latam jak składam. No ale udało się jakoś to złożyć, co prawda z małymi podknieciami ale jest. Wyposarzenie to: odbiornik graupner gr12, serwa BlueBird BMS-A10V, lipo Dualsky RXB06001.Teraz pozostało tylko wyważyć, poustawiać i latać. Wkrótce pewnie umieszczę filmik z oblotu. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 2
Ares Opublikowano 30 Czerwca 2021 Opublikowano 30 Czerwca 2021 6 godzin temu, dekooral napisał: Wersja Kit, czyli coś co nie do końca lubię. He,he o gustach się nie dyskutuje: ja z kolei mam dokładnie na odwrót. Najbardziej lubię budować od podstaw , kit to już tak mniej fajnie a gotowe rtf: brrr...... A model piękny ,gratulacje i powodzenia w oblocie.
Patryk Sokol Opublikowano 30 Czerwca 2021 Opublikowano 30 Czerwca 2021 OK, chcę tyn rzucić W zamian pomogę z regulacją
dekooral Opublikowano 30 Czerwca 2021 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2021 Patryk jak będziesz w okolicy to daj znać, oczywiście wiedząc jak miotasz będę cię ograniczał co bym z całym modelem wrócił do domu.Rzuca się świetnie. Bez wysiłku leci bardzo wysoko. Dziś rzucałem bardzo delikatnie bo dopiero wkleiłem kołek a i tak leciał wyżej niż pozostałe moje modele. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka
dekooral Opublikowano 30 Czerwca 2021 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2021 I cyk. Jest filmikamiWysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 1
Czaro Opublikowano 1 Lipca 2021 Opublikowano 1 Lipca 2021 Czy to wersja Regular UHM? Jeśli tak, to można rzucać z całej siły bez obaw, nawet przy dużym wietrze i 160g balastu w środku Tu są moje ustawienia do Snipe2:
dekooral Opublikowano 2 Lipca 2021 Autor Opublikowano 2 Lipca 2021 Tak. To jest właśnie ta wersja. Dzieki za ustawienia.Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi