Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Francka Opublikowano 12 Lipca 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 12 Lipca 2021 Kosorowice niedaleko Gogolina spotkali się modelarze z okolic Opola , Raciborza , Rudy Śląskiej , Warszawy , by polatać modelami . Krótki filmik z sobotniej imprezy . Pozdrawiamy Kosorowice i dziękujmy za gościnę - Klub Modelarski "Gwarek" z Rudy Śląskiej Był 1 miejscowy szybowiec ale pilot nie miał uprawnień do lotu 6 2
FockeWulf Opublikowano 15 Lipca 2021 Opublikowano 15 Lipca 2021 Fajna impreza, przeoczyłem ogłoszenia czy impreza dla wtajemniczonych?
Francka Opublikowano 6 Września 2021 Autor Opublikowano 6 Września 2021 Drugie super spotkanie w Kosorowicach . koso4.mp4 I ładny filmik kolegi klubowego , śledzący holownik z szybowcem . I efektowny koniec spotkania 2
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Darek Jakubiak Opublikowano 6 Września 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 6 Września 2021 Byłem tam na zaproszenie jednego z lokalnych kolegów. Dziękuję za zaproszenie bo bardzo mi się podobało - takie trochę inne modelarstwo od mojego. Uświadomiłem sobie, że z moimi szybowcami (2m) i samolotami (1,6m) to ja jestem plankton nie modelarz ? Jeżeli mogę od siebie parę fotek: 5
Francka Opublikowano 5 Czerwca 2022 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2022 Roczek minoł i kolejne spotkanie bardzo udane , pomimo niezachecającej pogody . Było super pozdrawiamy wszystkich uczestników . Co rok to nowe modele nowi goście . Krotki filmik z soboty. 4
Francka Opublikowano 25 Czerwca 2023 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2023 Kosrowice 2023 po raz kolejny bardzo miłe spotkanie w gronie pasjonatów , pozdrawiamy organizatorów i dziekujemy za miłe przyjecie. 3 1
endriuRC Opublikowano 25 Czerwca 2023 Opublikowano 25 Czerwca 2023 Piękne lotnisko niesamowicie dobra inicjatywa, może kiedyś będzie mi dane uczestniczyć w imprezie.
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Francka Opublikowano 25 Września 2023 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 25 Września 2023 I Kosorowice jeszcze raz , takie jesienne spotkanie w doborowym towarzystwie . 5
modelpiotrek Opublikowano 25 Września 2023 Opublikowano 25 Września 2023 Było jak zawsze rewelacyjnie
Francka Opublikowano 29 Czerwca 2025 Autor Opublikowano 29 Czerwca 2025 Herkules .avi Kosorowice rok 2025 jak zawsze rewelacyjnie . TVP Opole krótka relacja : https://opole.tvp.pl/87530463/modele-samolotow-szybowaly-po-niebie-pasjonaci-lotnictwa-przyjechali-z-calej-polski 1 1
Rekomendowane odpowiedzi