Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Francka Opublikowano 12 Lipca 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 12 Lipca 2021 Kosorowice niedaleko Gogolina spotkali się modelarze z okolic Opola , Raciborza , Rudy Śląskiej , Warszawy , by polatać modelami . Krótki filmik z sobotniej imprezy . Pozdrawiamy Kosorowice i dziękujmy za gościnę - Klub Modelarski "Gwarek" z Rudy Śląskiej Był 1 miejscowy szybowiec ale pilot nie miał uprawnień do lotu 6 2
FockeWulf Opublikowano 15 Lipca 2021 Opublikowano 15 Lipca 2021 Fajna impreza, przeoczyłem ogłoszenia czy impreza dla wtajemniczonych?
Francka Opublikowano 6 Września 2021 Autor Opublikowano 6 Września 2021 Drugie super spotkanie w Kosorowicach . koso4.mp4 I ładny filmik kolegi klubowego , śledzący holownik z szybowcem . I efektowny koniec spotkania 2
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Darek Jakubiak Opublikowano 6 Września 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 6 Września 2021 Byłem tam na zaproszenie jednego z lokalnych kolegów. Dziękuję za zaproszenie bo bardzo mi się podobało - takie trochę inne modelarstwo od mojego. Uświadomiłem sobie, że z moimi szybowcami (2m) i samolotami (1,6m) to ja jestem plankton nie modelarz ? Jeżeli mogę od siebie parę fotek: 5
Francka Opublikowano 5 Czerwca 2022 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2022 Roczek minoł i kolejne spotkanie bardzo udane , pomimo niezachecającej pogody . Było super pozdrawiamy wszystkich uczestników . Co rok to nowe modele nowi goście . Krotki filmik z soboty. 4
Francka Opublikowano 25 Czerwca 2023 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2023 Kosrowice 2023 po raz kolejny bardzo miłe spotkanie w gronie pasjonatów , pozdrawiamy organizatorów i dziekujemy za miłe przyjecie. 3 1
endriuRC Opublikowano 25 Czerwca 2023 Opublikowano 25 Czerwca 2023 Piękne lotnisko niesamowicie dobra inicjatywa, może kiedyś będzie mi dane uczestniczyć w imprezie.
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Francka Opublikowano 25 Września 2023 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 25 Września 2023 I Kosorowice jeszcze raz , takie jesienne spotkanie w doborowym towarzystwie . 5
modelpiotrek Opublikowano 25 Września 2023 Opublikowano 25 Września 2023 Było jak zawsze rewelacyjnie
Rekomendowane odpowiedzi