Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Francka Opublikowano 12 Lipca 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2021 Kosorowice niedaleko Gogolina spotkali się modelarze z okolic Opola , Raciborza , Rudy Śląskiej , Warszawy , by polatać modelami . Krótki filmik z sobotniej imprezy . Pozdrawiamy Kosorowice i dziękujmy za gościnę - Klub Modelarski "Gwarek" z Rudy Śląskiej Był 1 miejscowy szybowiec ale pilot nie miał uprawnień do lotu 6 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.pilot Opublikowano 12 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2021 Super..., na filmie piękny Kruk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 13 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2021 Wspaniała impreza !!! 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FockeWulf Opublikowano 15 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2021 Fajna impreza, przeoczyłem ogłoszenia czy impreza dla wtajemniczonych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 6 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 Drugie super spotkanie w Kosorowicach . koso4.mp4 I ładny filmik kolegi klubowego , śledzący holownik z szybowcem . I efektowny koniec spotkania 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.pilot Opublikowano 6 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 Super.... ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Darek Jakubiak Opublikowano 6 Września 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 Byłem tam na zaproszenie jednego z lokalnych kolegów. Dziękuję za zaproszenie bo bardzo mi się podobało - takie trochę inne modelarstwo od mojego. Uświadomiłem sobie, że z moimi szybowcami (2m) i samolotami (1,6m) to ja jestem plankton nie modelarz ? Jeżeli mogę od siebie parę fotek: 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 5 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2022 Roczek minoł i kolejne spotkanie bardzo udane , pomimo niezachecającej pogody . Było super pozdrawiamy wszystkich uczestników . Co rok to nowe modele nowi goście . Krotki filmik z soboty. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 25 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2023 Kosrowice 2023 po raz kolejny bardzo miłe spotkanie w gronie pasjonatów , pozdrawiamy organizatorów i dziekujemy za miłe przyjecie. 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 25 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2023 Piękne lotnisko ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 25 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2023 Piękne lotnisko niesamowicie dobra inicjatywa, może kiedyś będzie mi dane uczestniczyć w imprezie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Francka Opublikowano 25 Września 2023 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 25 Września 2023 I Kosorowice jeszcze raz , takie jesienne spotkanie w doborowym towarzystwie . 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 25 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2023 Było jak zawsze rewelacyjnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi