Piotrek Pindral Opublikowano 30 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 W ostatnim numerze "Modelarza" (10/2009) wiele miejsca zajmuje bogato ilustrowany reportaż z naszej imprezy. Cała okładka i 4 strony poświęcone są imprezie. Polecam gorąco tę lekturę! Pozdrawiam przy okazji wszystkich uczestników a zwłaszcza gwiazdy ze zdjęć . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krankor Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 Nawet nie całkiem wicherkowcy też się załapali na "gwiazdę ze zdjęć" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Pindral Opublikowano 6 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 Nooo nawet niesubordynowani rebelianci sie załapali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krankor Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 "Aluzju poniał" i obiecuję poprawę :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrek Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 Fotograf się nie popisał i wszystkich nie objął ...... A co, Ciebie zabrakło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz12 Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 Cześć-posiadam jeszcze kilka zdjęć Bardzo milo zobaczyć znowu kolegów,do zobaczenia za rok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz12 Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Miły kolego ''robert'',te zdjęcia są z prywatnej kolekcji,które wykonałem sam na zlocie,a obsługę komputera uczę się sam na błędach,jak chodziłem do szkoły to nie było jeszcze komputerów-więc o co bijesz.Z góralskim pozdrowieniem HEJ. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrek Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Witam Nooo właśnie Kolega "robert" już się sam pogubił i nie wie komu odpowiada. A swoją drogą Kolego "robercie" jeśli, jak piszesz, masz tak ogromną wiedzę w zakresie fotografii i jej obróbki, sam wyślij zdjęcia do "Modelarza". Na pewno umieszczą i jeszcze Ci za to zapłacą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz12 Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Będąc na zlocie zauważyłem kto robił zdjęcia,jakim sprzętem fotografowali,z poszanowaniem dla redakcji MODELARZA i tak dobre zdjęcia wyszły z aparatu cyfrowego wersji kieszonkowej.Zobacz na stare wydania Modelarza jak one wtedy wyglądały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomal Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Nadal uważam że nie umiecie czytać !!!Poważne i szanujące siebie jak i czytelników (czyli was) czasopismo które kosztuje po ostatniej podwyżce wiecej niż zarabia Afrykanin przez cztery dni pracy nie wysyła nieprofesjonaliste w teren z mini zabawką .Co innego jak ktoś nakręci "komórką "nieplanowany upadek samolotu . Co do starych wydań miło do nich wrócić ,czasami wrzucali jakieś schematy nie to co teraz tak jak by juz nikt nie robił przeróbek i ingerencji w bebechy.A zdjecia to kiedys robili na ruskiej kliszy pewnie zenitem to czego sie spodziewać było jak było a teraz można ale sie nie chce lepiej sobie zająć ciepłą posadkę i spocząć na laurach. Nie wiem po co tak bronicie czegoś czego nie mozna nawet nazwać gazetką szkolną czyba z racji przezwyczajenia wszystko sie zmienia i niestety druk mozna przenieść za granice obniżyć jakość papieru dorzucić z 200 stron i obnizyc cene do 5 zł plus gratis płyta DVD z filmem a gazeta w kazdym kiosku .a jak sie nie sprzeda to co z tego przeciez to dotowana gazeta i kogo to obchodzi . Ktoś mi udzielił dobrej rady której posłuchałem .(Ja kupuje jak jest zdjecie ze mną a reszte wywalam do kosza szkoda miejsca w szafie), w zupełności sie z nim zgadzam jedyne co jest mozliwe do przeczytania to prywatne teksty czytelników i chwała im za to ,bo byle relacja kończy sie podaniem kto przypłynął lub przyleciał i na jakim miejscu :rotfl: Dla mnie temat tego czasopisma jest zamkniety tak go bronicie że pachnie mi to fanatyzmem . Tak wszystkich starasz się bardzo pouczać, a ja bym Tobie radził zająć się swoją interpunkcją. Bo z tym przywoływane wydawnictwo nie ma problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Pindral Opublikowano 10 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 aaa mi te zdjęcia robione mini zabawką bardzo się podobają , ale za rok myslę,że fotografem będzie Robert i pokaże czym i jak sie robi zdjęcia i zawstydzi nawet Turbodynomena Robert nie przyjmij tego za zlosliwość (kapkę racji masz niewątpliwie)ale liczymy na Ciebie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Panowie porzućcie temat wyd. Modelarz i Loku ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 PAX panowie, PAX! Bić się gdzie indziej Robciu, wyluzuj Flaszke na uspokojenie przyniose na lotnisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Pindral Opublikowano 21 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 Wszystkich, którzy wygrali lub wylosowali roczne prenumeraty „PRZEGLADU LOTNICZEGO” bardzo proszę o cierpliwość. Prenumeraty zostaną uruchomione od numeru styczniowego, tak abyście mieli kompletne roczniki. Dodatkowo redakcja obiecała dołączyć segregatory na czasopisma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Pindral Opublikowano 24 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 Wszystkim gościom PIKNIKU MODELARSKIEGO w Wilczych Laskach z okazji Świąt Bożego Narodzenia życzę dużo: radości, zdrowia. szczęścia, kasy, wolnego czasu, pięknej pogody, samych pozytywnych doznań wynikających z uprawiania modelarstwa, okolicznym kretom zaś niczym niezmąconego spokoju Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 24 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 Złotów Przyłączamy się do życzeń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Czy to ważne kiedy ? Ważne by wszyscy Ci co byli namówili kolejnych I tak pójdzie poza normalnym trybem pocztą pantoflową :wink: Trzeba dbać o popularyzację naszych spotkań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Dostaniesz pisemne usprawiedliwienie na te kilka dni nieobecności na wczasach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Pindral Opublikowano 29 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Proszę o cierpliwość. Czekam miedzy innymi na treminy innych imprez aby wkomponować się jak najmniej "kolizyjnie". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz12 Opublikowano 12 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 MAMY JUŻ MARZEC-terminy innych imprez lotniczych są już znane.Może już ogłosić przybliżony termin tegoż pikniku,aby każdy z nas mógł sobie jakoś zaplanować.Do zobaczenia na zlocie-HEJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.