Wojtass_nt Opublikowano 9 Lutego 2009 Autor Opublikowano 9 Lutego 2009 No właśnie. Czerwony- biały- biały- który jest sygnałem, który + a który - ??
Grzesiek Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 czerwony to napewno + a mase latwo znalesc miernikiem wpinajac woltomierz miedzy czerwony a bialy jezeli trafisz w ktoryms z bialych "-" to pokaze miernik napiecie znamionowe aku wiec ten co zostanie z bialych bedzie signal
Grzesiek Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 Dopaczylem sie na czeskiej stronce wiec tak patrzac na modul od strony anteny (orginalny) 1Minus 2sygnał 3plus Jak uruchomisz daj znac.
Wojtass_nt Opublikowano 9 Lutego 2009 Autor Opublikowano 9 Lutego 2009 Ok Dzięki. Jutro muszę z rana kupić właściwy przełącznik bo ten który mam jest zły. Jak zrobię to dam znać. Jak się spali to też dam znać. Będzie temat o poszukiwaniu części
meteor Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 Może ktoś potwierdzić czy takie podzielenie będzie dobre?
olo Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 Na tej stronie jest przeróbka innej aparatury ale to kwestia tylko właściwego rozpoznania rozpoznania co z czym i gdzie podłączyć. http://www.eppshop.nl/phpBB3/viewtopic.php?f=24&t=74 Chcesz to podłączyć tak jak na tym rysunku? http://home.online.nl/wfjdewolf/plaatjes/2.4upgradeFF7.jpg
Wojtass_nt Opublikowano 9 Lutego 2009 Autor Opublikowano 9 Lutego 2009 No i z pomocą Marcina udało się zainstalować to na tym przełączniku co miałem Dzięki wszystkim za pomocne linki i informacje. Zdjęcia przedstawiające rozwiązanie dam jutro.
meteor Opublikowano 10 Lutego 2009 Opublikowano 10 Lutego 2009 Jak ktoś jeszcze będzie miał problem z podłączeniem Assana do MX-12 to chętnie pomogę. A jeśli znajdę więcej wolnego czasu to napisze co i jak tak aby ktoś zielony mógł zrozumieć
waldi_f Opublikowano 10 Lutego 2009 Opublikowano 10 Lutego 2009 Jak ktoś jeszcze będzie miał problem z podłączeniem Assana do MX-12 to chętnie pomogę. A jeśli znajdę więcej wolnego czasu to napisze co i jak tak aby ktoś zielony mógł zrozumieć Myślę, że nie będzie takiej potrzeby, bo Wojtass_nt zadeklarował umieszczenie zdjęć. Jako samozwańczy przedstawiciel "zielonych" mogę tylko powiedzieć - słowo się rzekło ....
Wojtass_nt Opublikowano 10 Lutego 2009 Autor Opublikowano 10 Lutego 2009 Jak ktoś jeszcze będzie miał problem z podłączeniem Assana do MX-12 to chętnie pomogę. A jeśli znajdę więcej wolnego czasu to napisze co i jak tak aby ktoś zielony mógł zrozumieć Myślę, że nie będzie takiej potrzeby, bo Wojtass_nt zadeklarował umieszczenie zdjęć. Jako samozwańczy przedstawiciel "zielonych" mogę tylko powiedzieć - słowo się rzekło .... O kurde przerąbane mam :shock: A tak serio to jako, że jestem zielony to wybaczycie pewne błędy które rzucą was na kolana A o tym już niebawem hehehe.
Grzesiek Opublikowano 10 Lutego 2009 Opublikowano 10 Lutego 2009 dziala Ci to czy nie ?? a nie zagadki dajesz
Wojtass_nt Opublikowano 10 Lutego 2009 Autor Opublikowano 10 Lutego 2009 dziala Ci to czy nie ??a nie zagadki dajesz Nie no działa Ale musiałem dolutować przedłużki kabelków aby zamknąć to w obudowie A jako że nie miałem takich małych termokurczek to zalepiłem taśmą "jak leci" Grunt, że działa.
Grzesiek Opublikowano 11 Lutego 2009 Opublikowano 11 Lutego 2009 Wojtek prosba,wzuc fotki i temat zamkniety.
Wojtass_nt Opublikowano 13 Lutego 2009 Autor Opublikowano 13 Lutego 2009 Ok. Macie co chcecie. Na początek zdjęcie: i rysunek. Z niego już każdy musi się pokapować co i jak
waldi_f Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 Jeszcze tylko jedno pytanie - czy ten moduł można kupić w Polsce, czy też wyłacznie za granicą?
Wojtass_nt Opublikowano 13 Lutego 2009 Autor Opublikowano 13 Lutego 2009 Szczerze mówiąc to się nie spotkałem. A google nic nie pokazują. Wynika z tego, że jeszcze nie ma.
japim Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 Jeszcze tylko jedno pytanie - czy ten moduł można kupić w Polsce, czy też wyłacznie za granicą? Zapytaj u oficjalnego dystrybutora firmy ASSAN: http://www.modelmotor.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.