kesto Opublikowano 28 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 Jedna warstwa tkaniny 24g. Na to 3 warstwy żywicy epoksydowej i potem mozolna obróbka papierami ściernymi gradacji od 320 do 1200. Na koniec polerowanie pastą polerską. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 28 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 8 minut temu, kesto napisał: Jedna warstwa tkaniny 24g. Na to 3 warstwy żywicy epoksydowej i potem mozolna obróbka papierami ściernymi gradacji od 320 do 1200. Na koniec polerowanie pastą polerską. Krzysiu , masz jakichs niewolnikow w piwnicy , czy wszystko sam robisz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesto Opublikowano 28 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 11 minut temu, jarek996 napisał: Krzysiu , masz jakichs niewolnikow w piwnicy Miałem, ale partaczyli robotę więc ich pogoniłem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
model Opublikowano 28 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 41 minut temu, kesto napisał: Jedna warstwa tkaniny 24g. Na to 3 warstwy żywicy epoksydowej i potem mozolna obróbka papierami ściernymi gradacji od 320 do 1200. Na koniec polerowanie pastą polerską. Dziękuję za info, zobaczymy jak mi wyjdzie ,kopyto pod kabinke już na horyzoncie ?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 28 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 51 minut temu, kesto napisał: Miałem, ale partaczyli robotę więc ich pogoniłem? Przyznam sie ; jednym z nich bylem JA ! Absolutnie nie mam zalu , za to , ze mnie pogoniles. NIC w te klocki nie umiem ? Tak sobie czasem patrzylem na swojego Pana ( Ciebie ) , jak mu te zywiczki sie ladnie mieszaja , te foremki rozdzielaja . NIGDY do tego nie dojde ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzy_R Opublikowano 28 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 2 godziny temu, jarek996 napisał: NIGDY do tego nie dojde Nie dojdziesz bo Cię wyrzucił. Byłeś, trza się było uczyć a nie za pedałami się rozglądać A efekt pracy Pana Twego podziwiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 28 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 Fakt ; ostatnio sie mocno "spedalilem " : sroda 78 km czwartek 73 km dzisiaj 71 km My LORD is BEST in the WORLD !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 30 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 Cos dla Krzysia : START Z WODY ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi