cZyNo Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Od jutra na lotnisku rusza modelarska zabawa w lataniu modeli szybowców na różne sposoby uczestnikow nie będzie zbyt dużo w tym roku, ale wychodzimy z założenia ze lepiej mało niż wcale Pierwsi przyjezdni zawodnicy już się pochwali w różnych zakamarkach Stalowej. Do usłyszenia jutro ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegor Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2021 http://www.meteo.pl/um/php/meteorogram_id_um.php?ntype=0u&id=174 Turbia przyjadem popatrzem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Mało zawodników to oznacza mało czasu na cokolwiek. Nie mówiąc o pisaniu. Wieczorne „rozmowy” tez nie pomagają w tym ale wciąż żyjemy i chętnych zapraszamy do podglądania. Choć jutro może być mokrawo. dziś przemaszerowałem 16km. Koledzy podobnie. A inni których tu nie było modelarze pewnie po kilkanaście metrów No tak… na lotnisku wylądował nawet jeden dziwny helikopter. Pewnie z wizytą w fabryce maseczek ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaro Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Mam nadzieję, że dzisiaj jednak latacie. Na radarze opadów widać przerwy w deszczu Cieszę się, że klasa żyje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Latalismy dziś na mokro właśnie skończyliśmy ? wyniki niby są ale chłopaki coś tan kombinują i nie można tego opublikować ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Dziś nie będe dużo pisał, bo dopiero dotarłem do kolejnego celu podróży. Zawody były wymagające ponieważ było mało zawodników i sędziów i praktycznie nie było możliwości odpoczynku. Ja przez 2 dni przeszedłem 22 km. Wczoraj był ciepły i fajny dzień, a dziś potykaliśmy sie w deszczu. Kolejek odlataliśmy całkiem sporo Treningi do MP zaczynaliśmy jakieś 3-4 tygodnie temu. Jedni trenowali wiecej, inni mniej, jeszcze inni ze dwa razy, a inni wcale. Zadanie domowe najlepiej odrobił Arek, do tego eliminując wszystkie błędy które popełniał w poprzednich latach. W czasie zawodów po piętach deptał mu wszędobylski Michał, ale popełnił o jeden błąd za dużo. Gdyby udało nam sie odlatać jeszcze termiki, to miałby duże szanse na wygraną. Ale nie odlataliśmy bo zaczęło mocno padać Trzeci był Wojtek, który obudził sie po 3 kolejce - a może i przypomniał sobie jak sie lata To byly fajne i bezstresowe zawody z bardzo przyjemnym lataniem Szkoda że nie wiało, bo trochę prędkości wychodziły nam niemrawo. Wyniki są tu: http://f3xvault.com/?action=event&function=event_view&event_id=2120 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi