REKIN Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Witam wszystkich, jak podłączyć dwa serwa od steru wysokości lewe prawe do odbiornika?wymaga to kombinacji z nadajnikiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2021 W Optic 6 robiłem to najpierw mixem ale jakoś tak nierówno pracowały potem na Y-kablu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Trochę się czepiam - ale forum to nie zlew fajsbukowy i wypadałoby nazwę tematu dać jakąś bardziej wylewną. Bo ta zostanie na lata... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2021 A ten temat był tutaj już wałkowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enter1978 Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2021 4 godziny temu, REKIN napisał: Witam wszystkich, jak podłączyć dwa serwa od steru wysokości lewe prawe do odbiornika?wymaga to kombinacji z nadajnikiem? Na dwóch osobnych kanałach, trzeba mixować kanały w nadajniku, chyba że nadajnik ma najpopularniejsze konfiguracje już przygotowane przez producenta i podstawione pod nos , wtedy nic nie trzeba robić , ja np tak mam i bardzo mi to pasuje. Jeśli chce się dwa serwa na jednym kanale , to trzeba jedno serwo rozebrać i zamienić przewody na silniku i zamienić skrajne przewody na potencjometrze. 3 godziny temu, wojcio69 napisał: A ten temat był tutaj już wałkowany Niby tak i to pewnie nie raz, ale ktoś kto dopiero zaczyna zgłębiać tą wiedzę tajemną to i tak nie wiele rozumie a przynajmniej ma wątpliwości i mimo że jest napisane to jeszcze dobrze jest palcem pokazać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Ten tego no: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi