REKIN Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Witam wszystkich, jak podłączyć dwa serwa od steru wysokości lewe prawe do odbiornika?wymaga to kombinacji z nadajnikiem?
Irek M Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Opublikowano 29 Sierpnia 2021 W Optic 6 robiłem to najpierw mixem ale jakoś tak nierówno pracowały potem na Y-kablu.
japim Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Trochę się czepiam - ale forum to nie zlew fajsbukowy i wypadałoby nazwę tematu dać jakąś bardziej wylewną. Bo ta zostanie na lata...
wojcio69 Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Opublikowano 29 Sierpnia 2021 A ten temat był tutaj już wałkowany
enter1978 Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Opublikowano 29 Sierpnia 2021 4 godziny temu, REKIN napisał: Witam wszystkich, jak podłączyć dwa serwa od steru wysokości lewe prawe do odbiornika?wymaga to kombinacji z nadajnikiem? Na dwóch osobnych kanałach, trzeba mixować kanały w nadajniku, chyba że nadajnik ma najpopularniejsze konfiguracje już przygotowane przez producenta i podstawione pod nos , wtedy nic nie trzeba robić , ja np tak mam i bardzo mi to pasuje. Jeśli chce się dwa serwa na jednym kanale , to trzeba jedno serwo rozebrać i zamienić przewody na silniku i zamienić skrajne przewody na potencjometrze. 3 godziny temu, wojcio69 napisał: A ten temat był tutaj już wałkowany Niby tak i to pewnie nie raz, ale ktoś kto dopiero zaczyna zgłębiać tą wiedzę tajemną to i tak nie wiele rozumie a przynajmniej ma wątpliwości i mimo że jest napisane to jeszcze dobrze jest palcem pokazać.
Rekomendowane odpowiedzi