Grzesiek Opublikowano 19 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2021 Przy okazji zawodow fsr w Jaworze trafił do mnie nowy taki motorek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 19 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2021 49 minut temu, Grzesiek napisał: nowy taki motorek. ...no i ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 19 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2021 No i pójdzie do boju po dotarciu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 19 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2021 Grzesiek, ale to kłuje w oczy co napisałeś... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 19 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2021 2 godziny temu, Grzesiek napisał: do boju po..... nic nie mówiłes ,że potrzebujesz takich silników do uboju ?...mogę Cie wspomóc ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janeczek Opublikowano 20 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2021 .... mialem prawie wszystkie kolory - oprocz zielonego .... zielonych chyba nie produkowano ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 20 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2021 4 minuty temu, Janeczek napisał: .... mialem prawie wszystkie kolory - oprocz zielonego .... zielonych chyba nie produkowano ! No i ....? Chodzą czy nie?Bo różne zdania są w sieci na ich temat.Swojego jeszcze nie odpalałem bo życie mnie czasowo ogranicza.Doba musiała by być dłuższa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Granacik Opublikowano 20 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2021 Mimo usilnych działań mój nigdy nie odpalił. Nawet nie piardnął. Czerwony. Kupiony w CSH na Marchlewskiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 20 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2021 44 minuty temu, Grzesiek napisał: Chodzą czy nie chodzą ,chodza....załóż tylko Venturi o najmniejszej średnicy...a idąc dalej jak go już wykończysz na amen to zawsze na żarowego możesz przerobić w 15 minut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 21 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 Jacku jaki otwór w dyszy proponujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 21 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 napisałem powy,zej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 21 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 Myślałem ze mam dorobić nową jeszcze mniejszą.Ok w koplecie są dwie wybiore mniejszą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 21 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 Trzeba wał wyważyć bo drgania niemiłosierne na oryginalnym są generowane... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 21 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 Paweł a możesz rozwinąć temat co i jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 21 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 Uruchom swój silniczek to się dowiesz o co mi chodzi... A później pokażę Ci jak masz go przerobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 21 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 4 minuty temu, Paweł Praus napisał: Uruchom swój silniczek to się dowiesz o co mi chodzi... A później pokażę Ci jak masz go przerobić. Ok dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janeczek Opublikowano 22 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 Jezeli silnik ma sprezanie to przynajmniej powinien "zagadac" ..... reszta to sprawa odpowiedniego doboru smigla ,skladu mieszanki ,sprezania .... Tych chinskich Jaskolek nigdy nie zapuszczalem -podobaly mi sie kolory eloxacji... gdy mi sie znudzily " poszly " dalej do ludzi ...zostawilem tylko jeden ,ale nie czerwony ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 23 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2021 No i moja przygoda z tym silnikiem zakończona.Wraca do poprzedniego własciciela.Silnik po mimo ze nowy ma zero kompresji nawet po zalaniu olejem.Szkoda bo wiązałem z nim plany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 23 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2021 1 godzinę temu, Grzesiek napisał: No i moja przygoda z tym silnikiem zakończona.Wraca do poprzedniego własciciela.Silnik po mimo ze nowy ma zero kompresji nawet po zalaniu olejem.Szkoda bo wiązałem z nim plany. Mówi się trudno i żyje się dalej... akurat tych motorów wyprodukowano więcej niż kartofli??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 24 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2021 Masz racje Paweł, ale ja pasuje jeżeli chodzi o te silniki.Nie do pomyślenia aby nowy silnik nie posiadał kompresji.Narobiła czina szrotu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi