modelpiotrek Opublikowano 20 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2021 Cześć na dniach mamy zamiar się tam wybrać na latanie pytanie według strony Piotra latanie zachód, południe i wschód a jak wygląda z odchyłkami np lekka odchyłka południowa przy zachodzie ? Może ktoś coś doradzić bo nie powiem trochę km tam mamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolocik Opublikowano 20 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2021 Informacje są w tym samym dziale, skopiowałem: 1. Czarna Góra 2. TBS 3. W, S ,E 4. 1 – trawiasta łąka 5. Źródło: http://www.piotrp.de/MIX/pzbcg.htm 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 20 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2021 A bacy Panocku sie nie boicie? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 20 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2021 52 minuty temu, cZyNo napisał: A bacy Panocku sie nie boicie? Godosz Jurek że tam aż tak źle Godzinę temu, samolocik napisał: 3. W, S ,E Piotr mi bardziej chodziło o odchyłki od tych kierunków co są podane ale na google sprawdziłem z wizualizacji i myślę że nie będzie problemu z lataniem byle wiało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariuszj Opublikowano 21 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 Pewien pogląd na ukształtowanie zbocza i warunki może da ten film z fajnej imprezy na której miałem przyjemność być 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 21 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 Godzinę temu, dariuszj napisał: Pewien pogląd na ukształtowanie zbocza i warunki może da ten film z fajnej imprezy na której miałem przyjemność być Dzięki Darek !!! Widziałem je już po parę razy wspaniała góra i trza tam być by polatać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 21 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 bywałem po sąsiedzku na nartach . w Bialce ...i latałem na zboczu modelemi . Fajny dojazd az po altankę '/ AZWALD/ ....piekny klif -zbocze na zachodni wiater...z widokiem na wijaca sie w dole drodze i rzeczki chyba bialki. Z drugiej strony trochę przeszkadzał wyciąg....FAJNIE...miejcewe górale latacze niech cuś napiszą .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 21 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 9 minut temu, janegab napisał: FAJNIE...miejcewe górale latacze niech cuś napiszą .... Janek kiedy oni nie chcą 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 21 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 Ano..bo te najwazniejsze to nie piszą ...ZAWODNIKI..popatrz jak fajnie Jurek wszystko opisuje...poszperaj w" miejscach do latania " ...są opisy nawet fotki Czarnej Góry a najlepiej pojedz....Zlot Starych Zabytkowych Szybowców ,który opisałeś i filmik ..piekny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 21 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 Przed zadaniem pytania wyszukałem już wszystkie dostępne informacje o Litwince Miałem nadzieję że ktoś od nas z forum tam lata i się podzieli uwagami tak jak to jest praktykowane wśród paralotniarzy a na razie to pogoda się pierniczy i w tym tygodniu chyba to odpuścimy przenosząc wyjazd na przyszły tydzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 6 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2021 baca wozi sie tera inaczej. trzeba uważać ? bo ma na wszystko poważanie. szczególnie na Drone Radar https://www.facebook.com/100010961170667/videos/pcb.1432906737084685/402798411200842 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 1 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2022 wybieram się do Bałki na narty ..chyba wezme z sobą cos do latania byłem tam kiedyś zauwazyłem na filmiku fajne zbocze.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 1 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2022 Zbocze jest przepiękne i te latanie a w tle Tatry heh Czekam już wiosny by tam się wybrać 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 14 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 Teraz jest sezon na zbocze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 14 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 Jurek teraz to tam jeszcze śmigają na deskach ale już blisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 17 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2022 gdy kończą sie deski, kończy się dobry wiatr 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 18 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2022 Jurek jutro czysty zachód i 10m/s więc latamy u siebie na Owsiszczach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 19 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2022 10 to takie lajtowe latanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 19 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2022 Wiem widziałem bo Marcin już się chwalił u nas na Owsiszczach doszło do 20m/s ale daliśmy radę bez strat (no prawie :)) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi