Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

na dniach mamy zamiar się tam wybrać na latanie

pytanie według strony Piotra latanie zachód, południe i wschód a jak wygląda z odchyłkami np lekka odchyłka południowa przy zachodzie ?

Może ktoś coś doradzić bo nie powiem trochę km tam mamy :)

Opublikowano
52 minuty temu, cZyNo napisał:

A bacy Panocku sie nie boicie?

Godosz Jurek że tam aż tak źle :)

Godzinę temu, samolocik napisał:

3. W, S ,E

Piotr mi bardziej chodziło o odchyłki od tych kierunków co są podane ale na google sprawdziłem z wizualizacji i myślę że nie będzie problemu z lataniem byle wiało :)

Opublikowano
Godzinę temu, dariuszj napisał:

Pewien pogląd na ukształtowanie zbocza i warunki może da ten film z fajnej imprezy na której miałem przyjemność być :)

Dzięki Darek !!!

Widziałem je już po parę razy :) wspaniała góra i trza tam być by polatać

Opublikowano

bywałem  po  sąsiedzku  na  nartach .  w  Bialce  ...i  latałem   na  zboczu  modelemi  .  Fajny  dojazd  az  po  altankę  '/  AZWALD/ ....piekny  klif -zbocze  na  zachodni  wiater...z  widokiem  na  wijaca  sie  w  dole  drodze  i  rzeczki  chyba  bialki.  Z  drugiej  strony  trochę  przeszkadzał  wyciąg....FAJNIE...miejcewe  górale   latacze    niech  cuś  napiszą  ....

Opublikowano

Ano..bo  te  najwazniejsze  to  nie  piszą  ...ZAWODNIKI..popatrz  jak  fajnie  Jurek  wszystko  opisuje...poszperaj  w"  miejscach  do  latania " ...są  opisy  nawet  fotki Czarnej  Góry  a  najlepiej  pojedz....Zlot  Starych  Zabytkowych  Szybowców  ,który  opisałeś  i filmik    ..piekny...

Opublikowano

Przed zadaniem pytania wyszukałem już wszystkie dostępne informacje o Litwince 

Miałem nadzieję że ktoś od nas z forum tam lata i się podzieli uwagami tak jak to jest praktykowane wśród paralotniarzy 

a na razie to pogoda się pierniczy i w tym tygodniu chyba to odpuścimy przenosząc wyjazd na przyszły tydzień

• 3 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

wybieram    się  do  Bałki na  narty  ..chyba  wezme  z  sobą  cos do  latania  byłem  tam  kiedyś  zauwazyłem  na  filmiku  fajne  zbocze..

• 2 tygodnie później...
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.