Spiderski Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 Witam poszukuję kolegów modelarzy - lotników z Koszalina i okolic. Sam jestem z Koszalina i niemam z kim pogadać na żywo o modelarstwie, ewentualnie pouczyć się przy kimś doświadczonym bardziej ode mnie. GG - 1972425 pozdr Artur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 Tutaj masz temat "Modelarska Mapa Polski " szkoda że nie przyklejony i słabo rozwijany przecież pomysł ciekawy i pomocny. Na dzień dzisiejszy nie ma zbyt wiele wpisów w okolicach Koszalina ale gdyby temat rozwijałby się na pewno coś by się znalazło. Tutaj bezpośredni link do mapy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spiderski Opublikowano 30 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 Dzięki Marcinie! Niestety szkoda, że nieaktualizowany. Pomorza zachodniego brak. Może rzeczywiście trzeba było by post przykleić, bo ciekawy temat, szczególnie mapa. pozdr Artur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur z kołobrzegu Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 jestem z Kołobrzegu fakt niewielu lata w tych okolicach Jakieś latanko wspólne ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Walenciak Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Witaj Artur Ja jestem z Koszalina i jest nas modelarzy lotniczych RC mała grupka- około 7 osób. Spotykamy się na lotnisku Aeroklubu Koszalińskiego w Zegrzu Pomorskim na wspólnych lotach. Sezon zaczynamy jak tylko pozwoli na to "kapryśna pogoda", ale prawie zawsze większą grupą w okolicach 1-3 maja. Spotykamy się również w modelarni w Koszalinie, którą prowadzi kol. Zenon Glinkowski. pozdrawiam, Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spiderski Opublikowano 1 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 Zjawię się na majówce w Zegrzu. Napewno będę chciał zajść do naszej, waszej modelarni. Jakbyś mi dał Jacku namiary gdzie was szukać, bym był wdzięczny. Ala odwiedziny to za jakiś miesiąc bo mam robote teraz od rana do wieczora. Pozdr Artur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kat30003 Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Witam serdecznie także jestem z Koszalina i to są moje początki modelarstwa doświadczenia prawie zero ale chęci są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senior Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Witam kolegów z Koszalina - niestety modelarnia na Zwycięstwa została zlikwidowana przez władze spółdzielni mieszkaniowej. Jest nas grupka kilku zapaleńców chorych na piękną chorobę jaką jest modelarstwo (latamy, pływamy, jeździmy). Chętnie przyjmiemy nowych modelarzy, choć budujemy, latamy, rozbijamy, naprawiamy itd. "na koszt własny". Jesteśmy członkami Aeroklubu Koszalińskiego, Koszalińskiego Stowarzyszenia Lotniczego i są też nie przypisani nigdzie. Gdzie się spotykamy już wiecie. Zapraszam na moją stronę www. tam są dość obfite informacje o naszej grupie, nasze modele i relacje z imprez modelarskich. Jednym słowem serdecznie witamy nowych "lataczy". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kat30003 Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Panie Ryszardzie ale bym miał blisko bo akurat jestem ze Zwycięstwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Witam. Niedawno byłem w Koszalinie i chciałem zakupić kilka drobnych rzeczy w sklepiku na ul. Chopina, a tutaj :shock: sklepiku nie ma! Może wiecie czy sklepik został przeniesiony (gdzie?) czy też (nie daj boże ) zlikwidowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ben Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Chciałem również się przywitać, oraz zasygnalizować swoją obecność, czynnego latacza rodem z Koszalina. Tak jak wspomniał Ryszard, w dzisiejszych czasach dłubiemy w domu, sponsorem przeważnie jest Szczęście Ślubne :wink: Spotykamy się regularnie na lotnisku w Zegrzu Pomorskim. Serdecznie zapraszamy na spotkanie na lotnisku w długi majowy "Łyk-End". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kat30003 Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Panie Adamie rzeczywiście nie ma tego sklepu ale w Tęczy koło manhatanu można zamówić pewne rzeczy jeżeli mają na miejscu lub zamówić przez nich z tego sklepu bez kosztów wysyłki http://www.riku.com.pl/ mam nadzieje że pomogłem informacją.Już tak zamawiałęm po 2 dniach miałem do odbioru.Mogę podać adres mail do właściciela tego sklepu wystarczy podać kody produktu z tego sklepu internetowego ilość sztuk i numer telefonu.Informują że już jest na miejscu i po sprawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Często jestem w Koszalinie bo mam bliską rodzinę. Sklep w Tęczy znam i bywam tam z synem (makieta kolejowa), ostatnio zakupiłem dla siebie CA. Ale po większe zakupy to jadę do Poznania lub korzystam z internetu. Karol dzięki za odpowiedź. Witaj Ben. U kolegów z Koszalina byliśmy już dwukrotnie jakieś dwa lata temu. Raz na typowym spotkaniu modelarskim i drugi raz na pikniku lotniczym. Byli również modelarze ze Słupska. Parę zdjęć. Koledzy są bardzo gościnni. Pozdrawiam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.