marpe30 Opublikowano 2 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2022 Witam. Szukam jakiejs motorowki rc z silnikiem bezszczotkowym o max predkosci ok 40km/h (to bedzie moj pierwszys powazniejszy model-kiedys bawilem sie jakimis zabawkami rc na wodzie ale to typowe zabawki dla dzieci). Sporo sie naogladalem i szczerze to w tej kwocie duzego wyboru nie ma. Tylko to z sensownych znalazlem :https://www.volantexrc.pl/volantex-rc-v ... p-349.html Mozecie cos polecic lepszego?Moze cos z uzywanych bezszczotek w tej cenie? Dobrze jakbym mogl dokupic czesci ... Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JADAR62 Opublikowano 2 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2022 To co znalazłeś to bardzo niska cena. Inne są droższe i szybsze. https://www.rchubiq.eu/volantex-rc-atomic-sr85-56mph-super-high-speed-boat-with-auto-roll-back-function-and-all-metal-hardwares-798-3-pnp-p-852.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 3 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 1 godzinę temu, JADAR62 napisał: Inne są droższe i szybsze. Potwierdzam kredyt i masz bardzo szybką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marpe30 Opublikowano 3 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 Mam 500zl na koncie na motorowke i szukam czegos do tej kwoty.Moze kiedys poszukam czegos lepszego ... Myslalem jeszcze o uzywce Traxxas Blast ale to jest silnik szczotkowy i z tego co kiedys czytalem to jest strasznie wolna (no i trzeba trafic uzywke w okazyjnej cenie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mjs Opublikowano 3 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 Gdyby Cię zadowoliła motorówka nostalgiczna, ta mam taką: Silnik od wycieraczek samochodowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marpe30 Opublikowano 3 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 Fajna lodka ale nie dla mnie Kupie tego Vectora S i sprawdze jak sie bedzie sprawowal Dziekuje wszystkim za odpowiedz.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ares Opublikowano 3 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 13 godzin temu, marpe30 napisał: .Moze kiedys poszukam czegos lepszego ... Modelarstwo szkutnicze to nie moja branża także nie będę sie wymądrzał ale ogólnie gorąco polecam (jeśli tylko czas pozwoli) na własnoręczne budowanie modeli: Po pierwsze jest naprawdę tanio bo nie płacisz za robociznę itp. a po drugie koszty rozkładaja się w czasie! A po trzecie budowa od podstaw modelu to wspaniała zabawa i w przypadku modeli pływających nie wymagająca bardzo wielu drogich narzędzi. Buduję modele lotnicze już 20 lat. Emocje gdy wiosną oblatuje nowy model i lata tak jak planowałem albo lepiej : ta świadomosć ,że to moja praca tak pięknie lata.....to jest bezcenne i nie kupisz tego za żadne pieniądze świata. Jakikolwiek model nie zbudujesz radość jest nieporównywalnie większa niż gdy kupisz nawet najbardziej profesjonalnego gotowca. A budowanie nie jest wbrew pozorom aż tak trudne: trzeba tylko mieć jakiś kącik dla siebie ( najlepiej małe pomieszczenie ale i na biurku można sobie poradzić , skrzyneczkę z narzędziami i można działać) Trochę gorzej jak mieszkasz w bloku ale też można sobie poradzić.Łódki nie są gabarytowo duże . Polecam i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marpe30 Opublikowano 4 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 Dziekuje za porade Kiedys cos postaram sie zmajstrowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ares Opublikowano 4 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 6 godzin temu, marpe30 napisał: Dziekuje za porade Kiedys cos postaram sie zmajstrowac Próbuj , próbuj to wcale nie tak trudne jak myślisz. Wystarczy troche chęci , choć rozumiem też to ,że nie wszyscy sa tacy sami i nie każdy lubi siedzieć godzinami w modelarni. Ale jeśli lubisz majsterkować i masz w domu podstawowe narzędzia to nie ma się co zastanawiać. Powodzenia i niech ci pływanie przede wszystkim sprawia frajdę i radość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczma2 Opublikowano 4 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 Marcin, popatrz jeszcze na Allego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marpe30 Opublikowano 4 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 Dziekuje za odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi