Grzesiek Opublikowano 3 Marca 2022 Opublikowano 3 Marca 2022 Ten sworzen to do wymiany się tylko kwalifikuje.Zajechany aż miło.Szkoda go pchać do nowego zestawu.
d9Jacek Opublikowano 3 Marca 2022 Opublikowano 3 Marca 2022 W dniu 2.03.2022 o 15:59, songo78 napisał: sworzeń ten sworzeń to jest jeden wielki schrot...nie nadaje się
Grzesiek Opublikowano 4 Marca 2022 Opublikowano 4 Marca 2022 A ja mam pytanie.Dlaczego ten silnik caly jest tak sponiewierany?Jakiś rzeźnik chyba go użytkuje.Kolego nie obraź sie ja bym tobie nie dał młotka do ręki bo byś go zajechał.
songo78 Opublikowano 4 Marca 2022 Autor Opublikowano 4 Marca 2022 A ja mam odpowiedź dla Ciebie Kolego - nie, nie traktowałem go młotkiem, pisałem na początku ale powtórzę - silnik lata w modelu, który startuje w spalinowym kombacie. Zaglądnij do działu Kombat albo przyjedź kiedyś na zawody to się przekonasz, że czasami po zderzeniu model z urwanym skrzydłem wbija się pionowo w ziemię albo kończy z pękniętym korpusem silnika. Takie to hobby - jednych bawi latanie w kółko wiele lat, a innych pogoń za tasiemką przypiętą do innego modelu. Ale już nie będę sie rozpisywał, dzięki za pomoc z odkręceniem śrub i podpowiedzi ze sworzniem. Temat uważam za zakończony. Pozdrawiam, Krzysiek 1
ahaweto Opublikowano 4 Marca 2022 Opublikowano 4 Marca 2022 Byłem dwukrotnie jako widz na takich zawodach. Dawno. Niesamowite wrażenie. Tak jak pisze Krzysiek " to nie jest latanie wkoło głowy".
Rekomendowane odpowiedzi