Grzesiek Opublikowano 3 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2022 Ten sworzen to do wymiany się tylko kwalifikuje.Zajechany aż miło.Szkoda go pchać do nowego zestawu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 3 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2022 W dniu 2.03.2022 o 15:59, songo78 napisał: sworzeń ten sworzeń to jest jeden wielki schrot...nie nadaje się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 4 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2022 A ja mam pytanie.Dlaczego ten silnik caly jest tak sponiewierany?Jakiś rzeźnik chyba go użytkuje.Kolego nie obraź sie ja bym tobie nie dał młotka do ręki bo byś go zajechał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songo78 Opublikowano 4 Marca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2022 A ja mam odpowiedź dla Ciebie Kolego - nie, nie traktowałem go młotkiem, pisałem na początku ale powtórzę - silnik lata w modelu, który startuje w spalinowym kombacie. Zaglądnij do działu Kombat albo przyjedź kiedyś na zawody to się przekonasz, że czasami po zderzeniu model z urwanym skrzydłem wbija się pionowo w ziemię albo kończy z pękniętym korpusem silnika. Takie to hobby - jednych bawi latanie w kółko wiele lat, a innych pogoń za tasiemką przypiętą do innego modelu. Ale już nie będę sie rozpisywał, dzięki za pomoc z odkręceniem śrub i podpowiedzi ze sworzniem. Temat uważam za zakończony. Pozdrawiam, Krzysiek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 4 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2022 Byłem dwukrotnie jako widz na takich zawodach. Dawno. Niesamowite wrażenie. Tak jak pisze Krzysiek " to nie jest latanie wkoło głowy". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi