qba Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Ja sobie pozwoliłem na lekką reklamę książki, takie inicjatywy trzeba wychwalać pod niebiosa! 2
jarek_aviatik Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Opublikowano 8 Kwietnia 2022 14 godzin temu, Granacik napisał: No co... My Tobie kaskę a Ty nam książkę z dedykacją. No chyba da się? Kaskę?! Nie masz pojęcia co i jak, to proszę powstrzymaj się od takich komentarzy. Na życie zarabiam w inny sposób. Aż się prosi zacytować Mark'a Twain'a 1
Vesla Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Dotarła. Wyobraźcie sobie, wysłana z Polski 29.03, 01.04 przekroczyła granice i... i tyle. Poczta Polska umyła ręce, to samo zrobiła Royal mail. Zasugerowali, że jest na komorze celnej ale brak informacji. Wczoraj doatałem sms z Royal mail, że wyszła z komory celnej na Heatrow i jest w drodze do Portsmouth!! 26dni!! Rekord? Ale cieszę się, że mam.
Vesla Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Też tak to widzę. Ostatnio wysłałem paczke z UK do Irlandii i też szła prawie 30dni. Szybciej z Chin dostaję paczki (ostatnio po 10dniach). Jestem w stanie zrozumieć, irytuje mnie tylko brak aktualizacji na śledzeniu przesyłki. Co do książki to już ją czytam. Warto było cz3kać.
robertus Opublikowano 10 Czerwca 2022 Opublikowano 10 Czerwca 2022 Mam i ja. W końcu się nauczę trochę teorii to zrozumiem dlaczego moje modele latają, albo się rozbijają. Myślę, że czasy biblii papcia Shiera odchodzą. Przy modelowaniu trzeba używać nowych technologii w materiale ale i w obliczeniach. Na razie przeglądam, ale już pojawienie się profili kfm wywołało uśmiech na mojej twarzy. 3
Rekomendowane odpowiedzi