qba Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Ja sobie pozwoliłem na lekką reklamę książki, takie inicjatywy trzeba wychwalać pod niebiosa! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek_aviatik Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2022 14 godzin temu, Granacik napisał: No co... My Tobie kaskę a Ty nam książkę z dedykacją. No chyba da się? Kaskę?! Nie masz pojęcia co i jak, to proszę powstrzymaj się od takich komentarzy. Na życie zarabiam w inny sposób. Aż się prosi zacytować Mark'a Twain'a 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vesla Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Dotarła. Wyobraźcie sobie, wysłana z Polski 29.03, 01.04 przekroczyła granice i... i tyle. Poczta Polska umyła ręce, to samo zrobiła Royal mail. Zasugerowali, że jest na komorze celnej ale brak informacji. Wczoraj doatałem sms z Royal mail, że wyszła z komory celnej na Heatrow i jest w drodze do Portsmouth!! 26dni!! Rekord? Ale cieszę się, że mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2022 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vesla Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Też tak to widzę. Ostatnio wysłałem paczke z UK do Irlandii i też szła prawie 30dni. Szybciej z Chin dostaję paczki (ostatnio po 10dniach). Jestem w stanie zrozumieć, irytuje mnie tylko brak aktualizacji na śledzeniu przesyłki. Co do książki to już ją czytam. Warto było cz3kać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 10 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2022 Mam i ja. W końcu się nauczę trochę teorii to zrozumiem dlaczego moje modele latają, albo się rozbijają. Myślę, że czasy biblii papcia Shiera odchodzą. Przy modelowaniu trzeba używać nowych technologii w materiale ale i w obliczeniach. Na razie przeglądam, ale już pojawienie się profili kfm wywołało uśmiech na mojej twarzy. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi