qba Opublikowano 26 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2022 Cześć Pogoda może nie sprzyja oglądaniu YT ale myślę że i tak warto polecić Wam ten kanał. Informacje podawane są w sposób prosty i rzeczowy, każdy znajdzie coś dla siebie z wypuszczonych już filmów. https://www.youtube.com/c/ZabytkiNieba/videos 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vesla Opublikowano 26 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2022 Śledzę od dawna. Fajny kanał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_io Opublikowano 26 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2022 Ja również śledzę, obowiązkowe filmy u mnie. Świetną robotę robi Autor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ares Opublikowano 26 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2022 Ja również oglądam i zawsze z niecierpliwością czekam na kolejny film. Miło ,że autor często wspomina o modelarzach i odnosi się często do modeli samolotów lub szybowców których oryginały opisuje. Zresztą kanał jest na poziomie i moim zdaniem jest jednym z najlepszych jeżeli nie najlepszym kanałem na YT o lotnictwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
302_Osh Opublikowano 27 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2022 Najważniejsze, żeby unikać kanału "Samoloty". Młody opowiada często kompletne bzdury, do tego ta "jutubowa" dykcja. A "Zabytki nieba" to złoto. Podobnie kanał "Turbulencja", do momentu, kiedy kapitan Dariusz nie skręcił w antyszczepionkowe jazdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dukeroger Opublikowano 26 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2022 Tez oglądam i szczerze polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Przypominająco: 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi