qba Opublikowano 26 Maja 2022 Opublikowano 26 Maja 2022 Cześć Pogoda może nie sprzyja oglądaniu YT ale myślę że i tak warto polecić Wam ten kanał. Informacje podawane są w sposób prosty i rzeczowy, każdy znajdzie coś dla siebie z wypuszczonych już filmów. https://www.youtube.com/c/ZabytkiNieba/videos 4
mar_io Opublikowano 26 Maja 2022 Opublikowano 26 Maja 2022 Ja również śledzę, obowiązkowe filmy u mnie. Świetną robotę robi Autor.
Ares Opublikowano 26 Maja 2022 Opublikowano 26 Maja 2022 Ja również oglądam i zawsze z niecierpliwością czekam na kolejny film. Miło ,że autor często wspomina o modelarzach i odnosi się często do modeli samolotów lub szybowców których oryginały opisuje. Zresztą kanał jest na poziomie i moim zdaniem jest jednym z najlepszych jeżeli nie najlepszym kanałem na YT o lotnictwie.
302_Osh Opublikowano 27 Maja 2022 Opublikowano 27 Maja 2022 Najważniejsze, żeby unikać kanału "Samoloty". Młody opowiada często kompletne bzdury, do tego ta "jutubowa" dykcja. A "Zabytki nieba" to złoto. Podobnie kanał "Turbulencja", do momentu, kiedy kapitan Dariusz nie skręcił w antyszczepionkowe jazdy.
Rekomendowane odpowiedzi